banner388

Marketlerde kotalı satış dönemi

Bazı marketlerde yağ ve şekerin kotalı satılmaya başlamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu market alışverişlerinde yapılan sınırlama ile ilgili açıklamada bulundu.

Marketlerde kotalı satış dönemi

Bazı marketlerde yağ ve şekerin kotalı satılmaya başlamasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu market alışverişlerinde yapılan sınırlama ile ilgili açıklamada bulundu.

19 Kasım 2021 Cuma 20:50
Marketlerde kotalı satış dönemi

Geçtiğimiz günlerde yağ ve şekere gelen zam ve yeterli üretimin olmaması nedeniyle marketlerde 1 adet alınabileceğine yönelik sosyal medyada paylaşım yapılmaya başlanmıştı. CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç konuyla ilgili "Ülkeyi ne hallere düşürdüler... Erdoğan’ın “Ucuz” bulduğu Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi’ne ait markette sıvı yağ satışını kısıtlıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.   Türkiye Tarım Kredi Kooperatifi'ne ait marketlerde uygun fiyata satılan ürünlerin kotalı satıldığına dair fotoğraflar sosyal medyada dolaşmaya devam ediyor. 

"HALKIMIZI KADERİNE TERK ETMİŞ BİR SARAY İKTİDARI VAR"

Marketlerde yapılan kota sınırlamasına ilişkin Kemal Kılıçdaroğlu "Halkımızı kaderine terk etmiş bir Saray İktidarı var. Astronomik gıda fiyatları bir yana, pek çok üründe kota uygulanmaya başlandı; yeterli gıda yok. Gıda sektörü paydaşlarını davet ettim, yarın kara kışı konuşacağız, birlikte ne yapabileceğimize bakacağız. Halkımız müsterih olsun. Gecenin en karanlık anı, şafağa en yakın andır. Yalnız değilsiniz!" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dadas 2021-11-19 23:06:15

Hiç bir ticarethanede rafda,vitrinde bulunan hiç bir malı satmam diyemezsin, satmıyorsa derhal zabıtayı çağırıp tutanak tutturup cezai işlem yaptırıp, devam ediyorsa mahkeme ye götürülmesi gereklidir.

Avatar
Akif 2021-11-20 00:44:52

Allah'ınızı severseniz iki tane alacak parami kaldi millette yahu birini Zor alıyoruz zaten

Avatar
Vatandaş 2021-11-20 05:40:21

Biz avrupaya satalım onlar ucuza domuz gibi kullansın tüketsin bizde kısıtlı tüketelim oh mis ne güzel ya zaten 1 taneden fazla alamıyoz neyin kısıtlaması bu

Avatar
Bı susun artık 2021-11-20 06:13:44

Bizde Almanyada korona pik yaptığı zaman çoğu şeyleri kotalı aldık ne var bunda şimdi almanya battımı işiniz gücünüz algı haberler

Misafir Avatar
Vatandaş 2021-11-20 14:49:31 @Bı susun artık

asıl sen sus gel yiyosa türkiyede yaşa bıktık lan sizden

Beğenmedim! (0)
Avatar
ÇETİN 2021-11-20 10:12:47

Halka verdiğin zulümden başka hiç bir şeyden anlamaz chp ve zihniyeti... hala anlamadın mı...bahsi geçen marketten fazla fazla alıpta.. başka yerde satanlara engel olmak için bir adet sınırlaması getirildi..halk için gayet güzel bir uygulama...ama küreselcilere hizmetten, sömürgecilere hizmetten güzel ülkemizin insanına vakit ayıramıyorsunuz ki...milli olun milli...ANKARA'lı olun...diğer başkenlerin emrinden uzak durun...ki.. yerli olasınız..chp ve zihniyeti...