banner388

Kurtulmuş'tan Hollanda Açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Hollanda'nın Türk Bakanlarına karşı olan tutumuna tepki gösterdi.

Kurtulmuş'tan Hollanda Açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Hollanda'nın Türk Bakanlarına karşı olan tutumuna tepki gösterdi.

12 Mart 2017 Pazar 19:16
Kurtulmuş'tan Hollanda Açıklaması

Kurtulmuş, Hollanda'ya tepki göstererek, “Dün akşam sabaha kadar hiçbirimiz uyumadık. Hollanda'da yaşanan o rezalet o kepazelik sadece bir bakan hanımefendinin önünü kesmek, sesini kesmek vatandaşlarımızla buluşmasını önlemek için yapılmış bir şey değildir. Türkiye Cumhuriyetinin bakanlarına vatandaşlarıyla buluşma izni vermeyenler, PKK'nın, FETÖ'nün ve diğer eşkıya çetelerinin 'hayır' kampanyası yapmasına müsaade ediyor” dedi. 

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Sancaktepe AK Parti Yeni İlçe Binası ve Seçin Koordinasyon Merkezi açılış törenine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Hollanda'nın Türk Bakanlarına karşı olan tutumuna tepki gösteren Kurtulmuş, “Dün akşam sabaha kadar hiçbirimiz uyumadık. Hollanda'da yaşanan o rezalet o kepazelik sadece bir bakan hanımefendinin önünü kesmek, sesini kesmek vatandaşlarımızla buluşmasını önlemek için yapılmış bir şey değildir. Avusturya'da, Almanya'da, şimdi Hollanda'da, belki yarın başka bir Avrupa ülkesinde Türkiye'nin bakanlarının milletvekillerinin kampanyada konuşmasından niye rahatsızlık duyarlar. Hiçbir arkadaşımız orada 'falan Hollanda partisine oy verin' demeyecek. 'Türkiye'de referandum var, evet verin ey Türk vatandaşları' diyecek. Hak mı bu hak. Orada seçim yaptırıyor musun? Yaptırıyorsun. O zaman 'evet' diyen de gelecek 'hayır' diyen de gelecek. Türkiye Cumhuriyetinin bakanlarına vatandaşlarıyla buluşma izni vermeyenler PKK'nın, FETÖ'nün ve diğer eşkıya çetelerinin 'hayır' kampanyası yapmasına müsaade ediyor” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
HollandaNuman Kurtulmuş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.