banner388

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "Fiyatlar gayet uygun" tepkisi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın market alışverişi sonrası yaptığı "Fiyatlar gayet uygun" açıklamasına tepkide bulundu

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "Fiyatlar gayet uygun" tepkisi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın market alışverişi sonrası yaptığı "Fiyatlar gayet uygun" açıklamasına tepkide bulundu

05 Ekim 2021 Salı 23:36
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a "Fiyatlar gayet uygun" tepkisi

 Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın açıklamasına karşılık , "Milletin gözünü boyamak için Erdoğan, markete gidiyor ve 'Fiyatlar gayet uygun' diyor. Sana göre fiyatlar uygun. Sen elektrik, doğalgaz, su ödemezsin. Sen bedava yaşıyorsun, her şey bedava sana. Sen acaba asgari ücretlinin nasıl geçindiğini biliyor musun? Sen fiyatların ne olduğunu bilmiyor musun?" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu "Biz güçlendirilmiş parlamenter sistemi getireceğiz derken ana felsefemiz bu. Milletvekili, milletin vekili olmalı. Milletvekili ahlaklı olmalı. Adamına göre karar veren milletvekili olmamalı. İnşallah iktidar olacağız, ilk çıkaracağımız kanun siyasi ahlak kanunudur. Bu parlamentoda ahlak olmazsa olmazımızdır. Herkesi kucaklayacağız. Adımız "Halk Partisi", halkın partisi olacağız. Hiçbir kazanım ellerinizden alınmadığı gibi yeni kazanımlara sahip olacaksınız CHP iktidarında. İnşallah iktidar olacağız, göreceksiniz. En özgür şekilde bizi eleştireceksiniz. Sabahın köründe polis gelip kapınızı vurmayacak. Ama biz sizin eleştirilerinizden ders çıkaracağız. Her eleştirinin kendine göre haklı bir payı olabilir. Eğer siz ülkeyi yönetiyorsanız her eleştiriye kulak kabartmak zorundasınız. Siyasetçilerin alkıştan çok eleştiriye ihtiyacı vardır. En önemlisi aradığınız adaleti getireceğiz. Vatandaşımız bir sürü haksızlıkla karşılaşıyor. Adaletin olduğu ülkede herkes rahat konuşabilir, bunu sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

2006'da bir kanun çıkardılar. Vergi cennetlerinden para gelirse yüzde 30 vergilenecek. Vergi cennetlerinin bir kararname ile açıklanması lazım. Bu karar bir türlü çıkmıyor. AK Parti'ye MHP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum. Bu kararname niçin çıkmıyor? Ben söyleyeyim. Uyuşturucu baronlarının paraları, rüşvet paraları için çıkmıyor. Türkiye'yi kocaman bir çamaşırhaneye çevirdiniz kardeşim.

"İNSANLAR FATURALARINI ÖDEYEMİYOR"

Kara kış geliyor. İnsanlar faturalarını ödeyemiyor. Daha zamlar gelmedi. Kara kışta göreceksiniz Erdoğan ekonomisini. Yağmur gibi zamlar gelecek. Bu zamlarla kim mücadele edecek? Onurumuzla duracağız. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın sitesine koyduğu tablo. Ocak 2021 1 milyon 37 bin 136 vatandaş elektrik faturasını ödeyememiş. Şubat ayında 1 milyon 202 bin 38 vatandaş ödeyememiş. Mart ayında 4 milyon 753 bin 87 vatandaş ödeyememiş. Nisan 2021'de 5 milyon 166 bin 439 vatandaş ödeyememiş. Türkiye bu halde.

Kaynak: Haberler.com

Son Güncelleme: 06.10.2021 00:07
Anahtar Kelimeler:
KılıçdaroğluErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bozok 2021-10-06 00:11:19

Tutturmuş parlamenter şıstem 2980bde 6 ay parlamento c. Baskanı secemedi acaba şimdi 6 ay c. Baskanı secemezerse vah memleketin haline. HA sistemi halk oyuna götğrmeden 360 bulmaları mucıze ancak danısıklı bir darbe düzelerlerse yapabilirler oda artık zorrr. Hayal peşindeler.

Avatar
Totti 2021-10-06 10:34:19

Sayın Kılıçdaroğlu aklımdan geçenleri saymışsınız teşekkürler

Avatar
KARADAĞLI 2021-10-06 14:53:34

SAYIN ERDOĞANA GÖRE FİYATLARIN GAYET MAKUL OLMASI ELBETTEKİ NORMAL OLACAKTIR. BENİM MAAŞIM + GELİRİM AYLIK MİLYAR TL OLSAYDI BENİM İÇİNDE NORMAL OLURDU. YA BİREDE HEM ASGARİ ÜCRETLİ HEMDE KİRADA OTURAN VATANDAŞA SORSUN BAY AKEPE NİN BAŞKANI