banner388
banner390
banner410
banner408

Karamollaoğlu Anadolu turuna çıkıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu CHP ve İYİ Parti'nin ardından Anadolu turuna çıkmaya karar verdi.

banner269

Karamollaoğlu Anadolu turuna çıkıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu CHP ve İYİ Parti'nin ardından Anadolu turuna çıkmaya karar verdi.

06 Aralık 2021 Pazartesi 22:29
Karamollaoğlu Anadolu turuna çıkıyor

MİTİNG YAPILMAYACAK

Karamollaoğlu'nun gezileri esnasında miting yapılmayacağı esnaf ziyaretleri, halk buluşmaları düzenleneceği öğrenildi. 

T24'ünhaberine göre ;Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, kampanya kapsamında parti yönetimi ile birlikte sahaya çıkacak. Şu an için miting düşünülmediğini, kampanyanın sivil toplum kuruluşu, il örgütleri ve vatandaşla buluşma şeklinde ilerleyeceğini ifade eden yetkililer, kampanyanın sosyal medyadan da destekleneceğini ifade etti. Bir süredir devam eden "Geçim İttifakı" kampanyasını hatırlatan yetkililer, yeni kampanyanın da ekonomi temelli olacağını ifade etti.

Saadet Partisi'nin ekonomi temelli kampanyası olan Geçim İttifakı şu şekilde aktarılmıştı;

"Hepimizin ortak bir derdi var. Evlerde kaynamayan tencerenin, ay sonunda gelen faturaların, ağır vergilerin, hayatı yaşanmaz kılan hayat pahalılığının ve ekonomik çıkmazların getirdiği; geçim derdi. Son günlerde iktidarın seçim derdi güderek hepimizi içine çekmeye çalıştığı ittifak gündemini suni buluyor, bu gündeme dahil olmuyoruz. Saadet Partisi olarak ülkemizin asıl meselesi "Seçim değil, Geçim İttifakı" diyoruz. Yaşanan geçim sıkıntısına farkındalık oluşturmak, herkesin sesi olabilmek, sorunlara çözüm üretebilmek adına Geçim İttifakı kampanyasıyla birlikte; esnafla, işçilerle, işsizlerle, memurlarla, sanayicilerle, çiftçi ve besicilerle, işverenlerle; ülkemizde geçim mücadelesi veren herkesle ittifak yapıyoruz. Görüşü ne olursa olsun, partisi ne olursa olsun bütün insanlarımızı Geçim İttifakı'na davet ediyoruz."

Kaynak: Haberler.com

Son Güncelleme: 06.12.2021 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.