banner388

Kamboçya'da 3 FETÖ'cü istendi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya'dan 3 FETÖ'cünün iadesinin istendiğini açıkladı.

Kamboçya'da 3 FETÖ'cü istendi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kamboçya'dan 3 FETÖ'cünün iadesinin istendiğini açıkladı.

02 Ekim 2018 Salı 22:27
Kamboçya'da 3 FETÖ'cü istendi

Kamboçya'da da FETÖ'cülerin yaşamını sürdürdüğünü belirten Bakan Çavuşoğlu, "Kamboçya'dan 3 FETÖ elebaşının iadesini tekrar ilettik. Bu terör örgütü sadece Türkiye için değil bulunduğu her ülke için tehdittir" ifadelerini kullandı.

Kamboçya Dışişleri Bakanı Prak Sokhonn ile bir araya gelen Bakan Çavuşoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Bakan Çavuşoğlu açıklamasında, "Bu konuda Kamboçya'da bazı çalışmaların olduğunu biliyoruz. Kamboçya'dan 3 FETÖ elebaşının iadesini tekrar ilettik. Bu terör örgütü sadece Türkiye için değil bulunduğu her ülke için tehdittir. Okulları kullanarak devlet kademelerine sızıyor ve daha sonra siyaseti kontrol altında tutmaya çalışıyor. Bazı ülkelerde neler yaptığını ve ne duruma geldiğini dostuma anlattım. Bu vesileyle Maarif Vakfı'nın oradaki okulları devralmaya hazır olduğunu belirttim" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.