banner388
banner390
banner410
banner408

Fuat Oktay'dan flaş pazar açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, meyve ve sebze fiyatları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

banner269

Fuat Oktay'dan flaş pazar açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, meyve ve sebze fiyatları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

12 Şubat 2019 Salı 20:20
Fuat Oktay'dan flaş pazar açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 2018 yılındaki döviz kaynaklı ekonomik saldırıların bertaraf edildiğini hatırlatarak, “Milletimizi patlıcanla, biberle, dövizle veya başka şeyle liderinin yanından ayıramayacaklarını bilmiyorlar” ifadelerini kullandı.

Oktay konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda, "2018'de Türkiye'ye yapılan manipülasyonu hatırlayın. Ne yaptılar, dövizle saldırıyoruz, dediler. Şimdi ne yapıyorlar? Patlıcanla saldıracaklarını düşündüler, biberle saldıracaklarını düşündüler, domatesle, soğanla saldıracaklarını düşündüler. Onlar düşünedursunlar, onlar hayal ededursunlar. Onların bilmedikleri tek bir şey var. Milletimizin dik duruşunu bilmiyorlar. Milletimizi patlıcanla, biberle, dövizle veya başka şeyle liderinin yanından ayıramayacaklarını bilmiyorlar. Değil patlıcanınızla, birebirinizle, tankınızla topunuzla tüfeğinizle geldiniz. F-16'larınızla geldiniz. Bu millet gene dimdik durdu. Dimdik durdu, durmaya da devam edecek. Öyle dimdik durdu ki oradan başka bir ittifakla çıktı. 15 Temmuz gecesi devletine sahip çıktı, yüreğiyle, imanıyla sahip çıktı. 16 Temmuz'da da ittifakını kurdu. Cumhurbaşkanımızla, liderimizle, genel başkanımızla gizli kapaklı hiçbir şey konuşulmadan, kapalı kapılar ardından hiçbir şey konuşulmadan, her şey sizin önünüzde tartışılarak, konuşularak Milliyetçi Hareket Partisi'nin genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile yeni bir ittifak kuruldu" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Fuat Oktay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.