banner388

Flaş Süleyman Şah Türbesi açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Süleyman Şah Türbesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Flaş Süleyman Şah Türbesi açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Süleyman Şah Türbesi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

02 Ocak 2019 Çarşamba 00:25
Flaş Süleyman Şah Türbesi açıklaması

Bakan Akar, "DEAŞ mücadelesinde TSK bir görev, sorumluluk almış, vazife üstlenmiştir. Bunu da önümüzdeki günlerde etkili bir şekilde yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde TSK'nın komuta kademesi ile yılın son gecesinde Süleyman Şah Türbesi ile Kilis'teki Müşterek Özel Görev Kuvvet Komutanlığında denetleme ve incelemelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Geçen sene yapılan büyük çaplı 147 operasyonla 2 bin 398 terörist etkisiz hale getirildi. Hava Kuvvetlerimiz (geçen yıl) teröristlerin sığınak, mühimmat deposu, sözde karargahları, gizlendikleri inleri dahil 922 hedefi vurdu" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 2019-01-03 01:04:55

daima komutanımızın yanındayız. hiç kimse hulusi beyin sessizliğine aldanıp abuk subuk konuşmasın, üslendiği sorumluluk çok ağır, Allah onu ve onun gibi sorumluluk sahibi komutanlarımızı başımızdan eksik etmesin, onlara güç kuvvet versin, zira çok zor meşakkatli bir dönemece girdik, Rabbim cümlemize yardım etsin