banner388
banner390
banner410
banner408

Erdoğan: Teröristleri dağıttık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak'ta teröristlerin Türk hava kuvvetleri tarafından bombalandığını ifade etti.

banner269

Erdoğan: Teröristleri dağıttık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Irak'ta teröristlerin Türk hava kuvvetleri tarafından bombalandığını ifade etti.

26 Ocak 2019 Cumartesi 21:08
Erdoğan: Teröristleri dağıttık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuzey Irak'ta saldırmaya çalışan teröristlerin Türk uçakları tarafından dağıtıldığını belirtti.

Teröristlerin Kuzey Irak'taki saldırı girişimine de değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunun yanında güvenlik güçlerimizin son haftalarda bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda ele geçirdiği malzemelerde örgütün seçim dönemini kana bulamak için ciddi hazırlıklar içerisinde olduğunu gösteriyor. Biz bunları Cudi'de mağaralarda duman ettik, Gabar'da duman ettik, Tendürek'te, Kandil'de duman ettik. İşte bugün yine Irak tarafında saldırmaya kalktılar. Uçaklarımız kalktı. Silahlı hava araçlarımız kalktı ve ondan sonra hepsi dağılma durumunda kaldı. Artık bunları inlerinde boğacağız. Bizim huzurumuza kast edenlere hayat hakkı tanımayacağız. İçerde ve dışarıda ağır darbe alan terör örgütü 31 Mart seçimlerine adeta hayat memat meselesi olarak bakıyor. Örgüt çevreleri kayyumların atanmasıyla kaybettikleri teftiş, baskı ve haraç imkanlarını yeniden elde etmenin hesabını yapıyor. CHP ve yedeğine aldığı partide sırf bize zarar verebilmek için maalesef terör örgütünün bu kirli emellerine bilerek alt oluyor. Geçtiğimiz günlerde CHP'li bir parti meclisi üyesinin yaptığı “Milli olmak HDP ile ittifak yapmaktır” açıklaması bunların nasıl bir ruh halinde olduklarını, nasıl bir zihniyete sahip olduklarının gayet açık net ortaya koymuştur” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.