banner388

Devlet Bahçeli sert çıktı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında mitinglerini sürdürüyor. Bahçeli, Millet İttifakı'na yüklendi.

Devlet Bahçeli sert çıktı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmaları kapsamında mitinglerini sürdürüyor. Bahçeli, Millet İttifakı'na yüklendi.

12 Mart 2019 Salı 22:19
Devlet Bahçeli sert çıktı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Size (Millet İttifakı) bu ülkeyi bırakırsak gök girsin kızıl çıksın. Kumpaslarınıza boyun eğersek namertlik sıfatımız olsun” ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bahçeli, “Kılıçdaroğlu tek ayaküstünde bin yalan söylüyor. Zira yalan ruhuna işlemiş, zihni melekelerini istila etmiş. Sakarya'daki Tank-Palet Fabrikasının satıldığını söylüyor, yalan. Ortada satış falan yokken var diyor, yalan. Bir başka ülkenin ordusuna verildiğini söylüyor, yalan. Trump'a tepki göstermediğimizi söylüyor, yalan. Sandık ittifakından bahsediyor, demokrasi güçlerinden söz ediyor, tamamen uydurma, bütünüyle hayal mahsulü. Kılıçdaroğlu'na soruyorum: Yabancı güçlerden silah alsak daha mı iyiydi? Savunma sanayinde yerlilik ve millik oranının yüzde 68'e çıkması mı seni üzüyor, bu mu uykularını kaçırıyor? Ülke kaynaklarının verimli kullanılması seni huzursuz mu ediyor? Bir defa Sakarya'da kurulu bulunan ve Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğüne ait olan Tank-Palet Fabrikası satılmadı, yalnızca işletme hakkı 25 yıllığına devredildi. Satış yokken var diye çığlık atmak yalancılığın daniskasıdır. Kılıçdaroğlu ve zillet ortaklarına baksak, yabancıların eline avucuna mahkum olmamız kaçınılmazdır. Aziz Atatürk manda ve himayeye hasımdı. Bugünün CHP'si manda ve himaye hayranı. Aziz Atatürk tam bağımsızlık yanlısı idi. Bugünün CHP'si tutsaklığa meraklı. Aziz Atatürk emperyalizmin amansız düşmanıydı. Bugünün CHP'si emperyalizmin taşeronu. Şunu biliniz ki, aziz Atatürk yerinden kalksa bunların alayını müstevlilerle birlikte kovalar, yakaladığı yerde de denize dökerdi. CHP'ye oy veren kardeşlerime yazıktır, yapılanlar haksızlıktır. Arife günü yalan söyleyenin, bayram günü yüzü kara çıkar. CHP Genel Başkanı'nın yüzü ise şimdiden simsiyahtır. Olan bitenler ayıptır, utanmazlıktır, aymazlıktır, kepazeliktir. İnsanı yalan kadar alçaltan bir şey yoktur. CHP yönetimi aşağıların aşağısına çakılmıştır. İP aynı yolun yolcusudur. Yalan umut hırsızlığıdır, vicdan cinayetidir, günahkârlıktır. Yalan varsa güven yoktur, huzur yoktur, sadakat yoktur. Bu CHP'de güven kalmamıştır. Bu CHP'de huzur kalmamıştır. Bu CHP'de vatan ve millet sevgisi sıfırlanmıştır. Zillet İttifakı Türkiye'nin kuyusunu kazıyor. Ama kazdıkları kuyuya kendileri düşecek. Zillet İttifakı milli varlığımızı baltalıyor. Ama her balta darbesi kendilerine değecek. Zillet İttifakı çamurdur, çürümedir, çukurdur, çözülmedir, çarpıklıktır. Buna karşılık Cumhur İttifakı helaldir, hakikattir, dürüsttür, millidir, samimidir, adam gibi adam olanların kutlu bir beraberliğidir” sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.