banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pakistan açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pakistan açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

04 Ocak 2019 Cuma 22:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pakistan açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye dün olduğu gibi bugün de yarın da Pakistan’ın yanında olmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Pakistan Başbakanı İmran Khan'ın Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan flaş açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında, "İmran Khan aynı zamanda bir sporcu, kriket sporunda yıllarca ülkesini zaferden zafere taşıyan İmran Khan'ın siyasette de yeni başarılara imza atacağına inanıyorum. Tamının kaptanı olması hasebiyle kaptan sıfatıyla anılan bir özelliğe sahipti. Bende futbolda takımımın kaptanlığını uzun yıllar yaptım, biz de onunla anılıyorduk. Kendisi aynı zamanda tam anlamı ile bir Mevlana aşığı. Dün Konya Mevlana ziyareti ile bunu kendisi bana ifade ettiler. Başbakanın Ankara'ya gelmeden önce Hazreti Mevlana'nın kabrini ziyaret etmesi bu hürmetin, bu muhabbetin de bir nişanesidir. Türkiye Pakistan dostluk bağları tarihe uzanan iki kardeş ülkedir. Bu kardeşlik en kritik zamanlarda milli davalara verilen destek ile pek çok zorluğun üstesinden gelmiştir. Türkiye dün olduğu gibi bugün de yarın da Pakistan'ın yanında olmaya devam edecektir. İslamabad'daki üç okul ve yönetim binasının vakfımıza devredilmesi bunun en güzel ifadesidir” sözcüklerini kullandı.

Son Güncelleme: 04.01.2019 23:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.