banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'na yüklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı'na yüklendi.

13 Mart 2019 Çarşamba 23:00
Cumhurbaşkanı Erdoğan sert çıktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ın bir beka meselesi olduğunu belirterek, “Birileri niye terör örgütleriyle iş birliği pahasına 31 Mart’ı bir dönüm noktası haline getirmeye çalışıyor. Bunların derdi belediyeler değil, Türkiye’nin kendisidir. PKK ile FETÖ ile iş birliği yapanın Türkiye’nin hayrına bir amacı olamaz. Karanlık ittifaklarının vitrininde ayrı mahzeninde ayrı pazarlıklar yapanların bu ülkeyle ilgili bir derdi olamaz” sözcüklerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin, "Onlar ittifaklarını ne etrafında kurdular. Bölücü örgütün emrindeki partinin yöneticileri açıkça kimleri desteklediklerini ifade ediyorlar. CHP'ye sorsanız böyle bir ittifak yok diyor. Adı iyi ama kendisi karışık parti var, ona sorsanız külliyen reddediyor. Kendilerini inkar pahasına bu ittifakta yer alan Saadetçilere sorsanız onlar da kabul etmez ama tüm bu partilerin belediye meclis üyelikleri listelerinde terör örgütünün mensuplarının aday olarak gösterildiğini oralarda yaşayan vatandaşlarımız gayet iyi biliyor. Gölbaşında CHP'nin, HDP'nin adayı var mı? Sözde İYİ Parti'nin adayı var. Demek ki bu aday hepsinin ortak adayı. Büyükşehir de HDP'nin, İYİ Parti'nin adayı var mı? CHP'nin adayı kim? Hepsinin de ortak adayı. Bu gerçekler ortadayken hala laf oyunlarıyla, inkarla, yalanla milletimizi kandırmaya çalışıyorlar. Biz çukur olaylarından sonra bölücü örgütün emrine giren tüm belediye başkanlarını görevden aldık. Daha sonra Güneydoğu, Doğu Anadolu bütün buralar pırıl pırıl oldu. Bunlar kimi yerde CHP, kimi yerde İYİ Parti, kimi yerde Saadet Partisi üzerinden terör örgütü yandaşlarını belediyelere sızdırmaya çalışıyorlar. Milletimiz bu oyuna izin vermeyecek” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.