banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Peşindeyim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konsoloslukta kaybolan gazeteciye ilişkin "Peşindeyim" dedi.

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Peşindeyim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konsoloslukta kaybolan gazeteciye ilişkin "Peşindeyim" dedi.

08 Ekim 2018 Pazartesi 02:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Peşindeyim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğunda kaybolduğu iddia edilen gazeteciye ilişkin, "Bende Cumhurbaşkanı olarak bu işin takibindeyim, kovalıyorum. Buradan çıkacak sonuç neyse dünyaya bizler bildireceğiz. Büyükelçiliğe girişler çıkışlar hepsi inceleniyor, takip ediliyor" ifadelerini kullandı.

Ak Parti'nin 27. İstişare ve Değerlendirme Toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Şuanda İstanbul'da savcılık bu işin takibinde. İşin polisiye takibi var, istihbarat takibi var. Özellikle İstanbul'a giriş çıkışlar inceleniyor. Takipler neticesinde savcılık ne gibi bir karar verecek, biz de onun doğrusu ısrarla beklentisi içindeyiz. Ülkemizde olmuş olması bizim için çok üzücü. Cemal Bey benim çok eski tanıdığım gazeteci. Beklentim hala iyi niyetli. İnşallah o arzu etmediğimiz durum ile karşı karşıya kalmayız. Nişanlısının bu süreç içindeki beklentisi ayrı bir konu. Ben inanıyorum ki bu dünyada özellikle bizim ülkemizde bu tür bir şeyin olması hususunda özgürlüklerin takipçisi olanlar, düşünce hürriyetinden yana olanlar bu işin peşini bırakmayacaklardır. Bende Cumhurbaşkanı olarak bu işin takibindeyim, kovalıyorum. Buradan çıkacak sonuç neyse dünyaya bizler bildireceğiz. Büyükelçiliğe girişler çıkışlar hepsi inceleniyor, takip ediliyor. Havalimanından çıkışlar, gelişler hepsi takipte. Bunların da kontrolünü emniyetimiz, çeşitli birimler kovalıyor" sözcüklerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.