banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne  yaptıkları belli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim ve adaylar hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ne  yaptıkları belli değil” dedi.

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne  yaptıkları belli değil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim ve adaylar hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ne  yaptıkları belli değil” dedi.

28 Nisan 2018 Cumartesi 12:39
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ne  yaptıkları belli değil

Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen AK Parti İstanbul Kadın Kolları  5. Olağan Kongre’sine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan salon dışındaki vatandaşlara hitap etti. Seçimler hakkında konuşan Erdoğan, AK Parti’nin seçime hazır olduğunu belirterek ”Ama  muhalefet hala adayını belirleyemedi. Birbirlerine girdiler. Ne yaptıklarını bilmiyorlar” dedi.

24 Haziran seçimlerinin ne kadar  önemli olduğuna değinen Erdoğan, “Türkiye yeni bir döneme giriyor. Bütün altyapı hazırlıklarımız tamam. Her an hazırız. Ama muhalefet hala adayını belirleyemedi. Birbirlerine girdiler. Ne yaptıkları belli değil. Öyle de olsa böyle de olsa biz şu anda seçim takvimimizi uygulamaya koyduk. Aday adaylarımız müracaatlarını yapıyor. Seçim beyannamemiz hazır halde. Ayın 6’sında İstanbul İl Kongremizi yapacağız. Manifestomuzu açıklayacağız. Aday tanıtımında da seçim beyannamemizi açıklayacağız" diye konuştu. 

Vatanı böldürmeyiz

Vatanın birliği ve bütünlüğü konusuna vurgu yapan Erdoğan, "780 bin kilometrekare ile bu vatanı böldürmeyeceğiz. Bunu bilme gayreti içerisinde olanlar var, bilmeme gayreti içinde olanlar var. Çok bölmeye çalıştılar. Çukurlar açtılar, hendekler kazdılar. Onlarla kol kola gezenler oldu. Adını da adalet yürüyüşü koydular. Ama kol kola gezdiler bu teröristlerle. İnşallah 24 Haziran sandıkta demokratik tokadın vurulduğu gün olacaktır. Şu ana kadar geldiğimiz bir nokta var. Bundan sonra gideceğimiz bir hedef var” diye konuştu.

Tek devlet Türkiye 

Erdoğan konuşmasında FETÖ’den bahsetti ,  "Tek devlet. Türkiye Cumhuriyeti devletinden başka bir devlet bu ülkede tanımıyoruz. Yok paralel devletmiş, yok şu devletmiş. İşte o Pensilvanya’da. Başka onun yanına gitmek isteyen varsa buyursun gitsinler. Biletlerini de alırız, yeter ki gitsinler. Biz bize yeteriz. Biz birbirimize aşığız. Bizler birbirimize olan bu sevgi ile bu toprakları diri tuttuk. Öyle de tutacağız" ifadeleriyle sözlerini bitirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.