banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçimizde hainler var!

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında seçim süreci ile alakalı konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti içindeki hainlere sert mesajlar verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçimizde hainler var!

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında seçim süreci ile alakalı konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti içindeki hainlere sert mesajlar verdi. 

27 Nisan 2019 Cumartesi 13:43
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İçimizde hainler var!

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı açıldı. Açılışta konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İçimizde de bize yanlış yapanların olduğunu ifade etmeden geçemeyeceğim" ifadelerini kullandı. 

PARTİ İÇERİSİNE SERT MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Biz 'artık bu iş bitti kaybettik' noktasında değiliz. Hakkımızı arayacağız ve bunun çalışmasını da sürdürüyoruz. Ben her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Tabi şunu da söylemem lazım. 

İçimizde de bize yanlış yapanların olduğunu ifade etmeden geçemeyeceğim. Bu yeni bir şey değil, ilk insandan başlayan bir süreç... Maalesef içimizde belli seviyeye, noktalara gelenlerin yaptığı çalışmalar yenilir yutulur cinsten değil. Bu davanın adamı olduğunu söyleyenler, bütün kampanya boyunca bu adamlar neredeler ya? Bunlar nereye gittiler?

'Efendim ben beğenmedim' E sen beğenmeyebilirsin. Yani biz herkesin beğeneceği isimleri bulma başarısını ne zaman gösterdik ki bugün göstereceğiz? Böyle bir şey olabilir mi? Burada bir yönetim varsa bu yönetim çalışmalarını, istişarelerini yapar ve bir karar verir. Bu karara da hep birlikte uyarız. Ve bu işte bir teşkilatın ahlakıdır. Ama bu teşkilatın ahlakından mahrum olanlar kendilerini hiçbir zaman anlatamayacaklar.

Ve şunu açık, net ifade ediyorum. Bilesiniz ki, bu teşkilat sadece Ankara'da kabuğuna çekilmiş bir teşkilat değildir. Hangi ilde neler oluyor, ilçelerde neler oluyor bunların hepsi bize geliyor. Nerede neler olduğunu, döndüğünü bunların hepsini biliyoruz. Gün ola harman ola, zamanı geldiğinde tabi ki bizler bu teşkilatın geleceği için de bunların hesabını sormasını biliriz. Bunları biz sırtımızda taşıyacak değiliz. Biz bunu bir hareket olarak görmüyoruz, bu parti bir davadır. Bu davaya gönül verenler kendilerini sıkı tutmalı eğer tutmazlarsa kusura bakmasınlar.

Kırşehir, Bayburt, Bolu, Karaman gibi yerlerde; Yozgat gibi, Erzurum gibi yerlerde ilçe düzeyinde pek çok örnekte bu sıkıntıyı yaşadık. Bu konularda da derinlemesine çalışıyor, hazırlıklarımızı yapıyoruz. Bu muhasebeyi yaparken asıl gündemimizden kopmayacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-04-27 15:22:12

Sayın başkanım. Her ilde ne olduğunu biliyorsunuzda peki neden yıllardır müdahale etmiyorsunuz. Samsun’da yolsuzluk hat safhada. Müdahale etseydiniz bugün ilkadım ve Atakum akp nin olurdu

Avatar
55 2019-04-28 02:03:11

Çakma reis sallıyor yine kaybettikce korku sarıyor 4 yıl sonra koltuk gidecek ve yüce dinada yargılanacak helede çaldıkları paralar ,vatandaşın oğlu açlıktan kıvransın ve erdoğan oğulları milti milyarder nereden bu kaynak ama bizim aptal millet bunu sormaz ,eşek gibi sürünün .bir lokma birde kamçı hoşunuza gidiyor anlaşılan .

Avatar
İLKADIM SEÇMEN ANALİZİ. 2019-04-27 21:51:49

SAMSUN EN BÜYÜK İLÇESİ 330 NÜFUSU ,230 BİN SEÇMENİ OLAN YERDE ,TÜM UYARILAR RAHMEN ERDOĞAN TOK ADAY YAPILDI.. ÖNCELİKLE MHP SAMSUN SEÇİM İTTİFAKI OLMAMLI İDİ.. YERELDE CUMHUR İTTİFAKI AK PARTİYE ZARAR VERDİ.. MHP SEÇMENİNDE TÜRKİYE GENELİNDE YÜZDE 3 BİLE OY GELMEDİ.. İLKADIM VE ATAKUMDA MHP TABANI AKPARTİ ADAYLARINA YÜZDE 1 BİLE OY VERMEDİ.. SAMSUN AK PARTİ ERİME YE BAŞLADI.. SAMSUN EKONOMİ BİTTİ.. TÜRKİYE GENELİNDE PİYASA PARA GİRMELİ.. EMEKLİ MAAŞLARI SEYYANEN 25O TL ZAM ŞART..

Avatar
göktürk 2019-04-28 09:57:49

ülke ekonomik kriz altında inim inim inliyor...
arkadaşlar hala masal anlatıyor...
17 yıldır ne yaptınız siz arkadaş temizleseydin ya içindeki fetöcü, pkk lı hainleri...
bu gün TÜRKİYE venezuella dan sonra en çok milli kaynaklarını kaybeden 2. ülke...
sen daha hala masal anlat bu millete...

Avatar
MUZAFFER KURT 2019-04-27 16:05:53

REİSİM ĞÜVENİLÇEK FAZLA ADAM KALMADI MALESEF, ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ..ÖPÜLDÜN YAZAR YANLIZ KURT

Avatar
kerim 2019-04-27 22:07:57

Ne olduğu size geliyorsa, öyleyse Samsun'da yapılan mide bulandırıcı işler sizin bilginiz ve onayınız dahilinde yapılmış olur. Bunları bildiğiniz halde önümüze aynı adamları vekil, belediye başkanı vs. olarak getirmeniz ne anlama geliyor? İki seçimdir vatandaş uyarı gönderiyor REİS. Bunlar falanca filanca çalışmadığından değil. Vitrindekilere duyulan tepkidir. Vitrini temizlemezsen dükkan kepenk kapatmaya kadar gider.