banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan fırsatçılara sert çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan meyve ve sebze fiyatlarında fırsatçılık yapanlara sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan fırsatçılara sert çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan meyve ve sebze fiyatlarında fırsatçılık yapanlara sert çıktı.

08 Şubat 2019 Cuma 23:46
Cumhurbaşkanı Erdoğan fırsatçılara sert çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2019 Mahalli Seçimleri'nin ilk mitinginde Sivas’ta halka kitap etti. Meyve ve sebze fiyatlarını arttıranları bir kez daha sert bir dille uyaran Erdoğan, belediyeler eli ile tanzim satış noktaları oluşturabileceklerini hatırlatıp, "Biz terör ile mücadele ederken birileri bizi farklı yerlerden vurmaya çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Meyve ve sebze fiyatlarını arttıranları bir kez daha sert bir dille uyaran Erdoğan, belediyeler eli ile tanzim satış noktaları oluşturabileceklerini hatırlatıp, "Biz terör ile mücadele ederken birileri bizi farklı yerlerden vurmaya çalışıyor. Ne diyorlar?, 'domates', ne diyorlar? ‘patates' ne diyorlar? ‘sivri biber.' Düşünün, bir merminin fiyatı nedir düşünün. Mehmedimin giyinip kuşanması ve teröristlere karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir bunu bir düşünün. Bunları bu iktidar yapıyorsa siz halen kalkıyor, patates, soğan, domates, sivribiber. Bunları konuşuyorlar. Bizleri Corç, Hans bir yerlerden vurmak istiyor, bunlarda Corç ve Hans'a ön ayak oluyorlar.

Biz bu mücadeleyi bu güne kadar kazandık. Kazamaya de devam edeceğiz. Birileri marketlerde, şuralarda buralarda yapıyorlarsa, geçtiğimiz günlerde kabine toplantısında da açıkladım. Gerekirse tanzim satışlarını belediyeler eliyle kurarız. En ucuz fiyatlarda da buralara bu ürünleri getiririz. Şu anda, Hazine, Maliye Bakanlığımız, Tarım Bakanlığımız başladılar. Belediye başkanı olduğum zaman da fırıncılar benzer şeyler yapmıştı. Fırıncılar bunu yapınca tuttum İstanbul'un üç önemli yerine büyük ekmek fabrikaları kurdum. Bir anda fiyatları da düşürdüm. Kurduğumuz büfelerde maliyetine ekmek satmaya başladık. Fiyatlar her yerde aşağı inmeye başladı. Biz bu millete aşığız aşık. Biz bu milletin dertlisiyiz dertlisi. Böyle ucuz oyunlara kimse gelmesin. El ele vereceğiz, omuz omuza verip eksiklikleri nasıl giderdiysek bugünden sonra da gidereceğiz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Cumhurbaşkanı Erdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ismail 2019-02-09 01:54:25

Af ver baskan af