banner388
banner390
banner410
banner408

Cumhurbaşkanı Erdoğan ateş püskürdü: Seni Samsun’a sokmazlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarına ateş püskürerek, "Seni bir defa Samsun’a sokmazlar" dedi.

banner269

Cumhurbaşkanı Erdoğan ateş püskürdü: Seni Samsun’a sokmazlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarına ateş püskürerek, "Seni bir defa Samsun’a sokmazlar" dedi.

04 Nisan 2017 Salı 17:31
Cumhurbaşkanı Erdoğan ateş püskürdü: Seni Samsun’a sokmazlar

Samsun Haber - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile birlikte Zonguldak'ta toplu açılış törenine katıldı. Miting havasında geçen törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak'a yapılan yatırımlar ve referandum süreci ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'un açıklamalarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Seni bir defa Samsun’a sokmazlar. Seni Sivas’a sokmazlar, seni Amasya’ya sokmazlar. Sen kimi İzmir’den gelip dökeceksin. Sen kimsin be ahlaksız” dedi.

CHP'li vekilin "Diyelim ki 'evet' çıktı kimse heveslenmesin. Biz yine Samsun'dan başlarız, Amasya'ya gideriz, Sivas'a gideriz, Ankara'ya gideriz. Ulan sizi İzmir'e kadar kovalamazsak anamızdan emdiğimiz süt helal olmasın" açıklamasına karşılık olarak ise Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi;

“Ya Kılıçdaroğlu işte bu kavgalar olmasın diye biz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiyoruz. Artık bizim sistemimizde Başbakan olmayacak. Dersini çalışmamışsın Kılıçdaroğlu. Dersi çalış dersi, 18 maddeyi bir oku. Okumuyor. Al işte bir tanesi çıkmış, ‘Ben hayır çıkacağına inanıyorum. Fakat ola ki evet çıkarsa, biz Samsun’dan gireriz. Amasya, Sivas, İzmir’den denize dökeriz’ diyor. Bu da CHP’nin Konya Milletvekili. Şimdi bu adama terbiyesiz demeyeceksin de kime diyeceksin. Seni bir defa Samsun’a sokmazlar. Seni Sivas’a sokmazlar, seni Amasya’ya sokmazlar. Sen kimi İzmir’den gelip dökeceksin. Sen kimsin be ahlaksız. Haddini bil, kendini bil, ceddini bil, neslini bil. Ama bunlarda böyle bir haya yok ki. Bizim kültürümüzde edep denilen bir şey vardır” dedi.

Son Güncelleme: 04.05.2017 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sinan 2017-04-04 19:43:12

biz hayır diyince sizler bizi terörist ilan ettiniz ya

Avatar
ozi 2017-04-04 19:56:56

bu tehditlerle ne akdar demokratiksin sayın cumhurbaskanı

Avatar
orhan kalmaz 2017-04-05 06:11:37

Evet çıkarsa bu sayede ne başbakan nede mualefet kalmayacak tekadam devriyle bölüşmelerde büyüyerek dahadakötüleşeceğiz pembe haylleri bırakın ey millet HAYIR deyin seçimlerde gidin yine istediğiniz partiye verin

Avatar
Adem 2017-04-05 08:24:16

Helal olsun cumhurbaşkanım siz kimsiniz bizi denize dökeceksiniz.Biz yunan mıyız? Sizin yunanlı taraflarınız daha çok siz gidin kendinizi İzmire dökün

Avatar
escobar 2017-04-05 09:53:04

Canım türkiyem ne güzel siyaset .....

Avatar
Sinan dikicier 2017-04-07 20:15:09

Rabbim seni başımızdan eksik etmesin. Dualarımız seninle reis. Sen iste yeter... Bu millet senin emrinde

Avatar
Muharrem Çarşambalı 2017-04-11 16:22:48

Reis doğru söyler: Samsuna giremez..CHP li vekil gitsin kendini izmirde deniz atsın..

Avatar
İsimsiz 2017-04-11 20:50:19

Parti meselesi değil memleket meselesi değil torunlarım için hayır
15 yıldır akp ye oy verdim 16 Nisan'da hayır
Herkes kendisi için evet der
Ben memleketim için hayır diyorum
Sonu kadar