banner388

CHP adaylarını eylülde açıklayacak

CHP, 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler için çalışmalarına başlıyor.

CHP adaylarını eylülde açıklayacak

CHP, 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimler için çalışmalarına başlıyor.

02 Temmuz 2018 Pazartesi 13:25
CHP adaylarını eylülde açıklayacak

24 Haziran tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından gözler 2019 yılının Mart ayında yapılması planlanan erken seçimlere çevrilmişti. Ancak hem AK Parti hem de CHP cephesinden gelen erken seçim sinyali ile birlikte yeni bir erken seçim gündeme geldi.

CHP ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR

CHP'de olası bir erken seçim ile ilgili çalışmalar başlıyor. Hürriyet’ten Rıfat Başaran’ın haberine göre, 24 Haziran seçimleri için ara verilen çalışmalar kaldığı yerden devam edecek. Parti, eylül ayından itibaren yerel seçim için adaylarının büyük bir kısmını açıklamayı planlıyor.

Yerel seçimlerde bulunduğu illerin ‘kültürel dokusuna’ uygun aday arayışında olan CHP, anket çalışmalarına devam edecek. Genel başkan yardımcısı Seyit Torun’un hazırladığı ‘CHP Yerel Yönetim Vizyonu’ da son şekli verilerek önümüzdeki haftalarda kamuoyuyla paylaşılacak.

CHP, bir yandan da seçimlerde kullanılacak dille ilgili çalışmalar yürütecek. CHP’nin vaatleri, o bölgenin ekonomik olarak kalkınması ve istihdam sorunun çözülmesine yönelik olacak.

Partinin oy olarak zayıf olduğu yerlere özel çalışma yöntemleri geliştirilecek, milletvekilleriyle özel çalışma grupları oluşturulacak. İletişim uzmanları parti kadroları için eğitim verecek.

CHP, nisanda belediye başkan adaylarını belirlemek için anket çalışması başlatmış, haziranda adaylarını açıklamayı planlamıştı.

Anahtar Kelimeler:
ChpErken SeçimYerel Seçim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MUHTAR ADAYI 2018-07-02 17:16:15

MAHALLİ SEÇİMLERİ KASIM AYINA ALINMASI İSTİYORUZ.. KÖYLERDE SEÇİM ZOR OLUYOR.. KIŞ AYLARI ZAHMETLİ OLUYOR. BÜYÜK ŞEHİR OLDUĞU İÇİN DAHA ZOR.. TÜM PARTİ YETKİLERİNE DUYURULUR.