banner388

Çavuşoğlu'ndan flaş PKK açıklaması

Dişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu PKK hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "PKK'nın izni olmasa bir adım atamaz" ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu'ndan flaş PKK açıklaması

Dişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu PKK hakkında flaş açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "PKK'nın izni olmasa bir adım atamaz" ifadelerini kullandı.

12 Şubat 2019 Salı 22:24
Çavuşoğlu'ndan flaş PKK açıklaması

Bakan Çavuşoğlu, "Dağdan, Kandil’den diğer kurulan ittifaka kim destek veriyor? Sahadaki kuklaları HDP’yi demiyorum. PKK’nın izni olmasa bir adım atamaz, konuşamazlar. Ben onlara Mecliste de ‘Siz PKK’nın güdümünde olan bir partisiniz’ diyerek söyledim. Doğruyu söylüyorum. Şimdi nasıl olurda, ‘Atatürk ilkeleri benimseyen partiyiz’ diyenler böyle bir partiyle ittifaka giriyor" sözcüklerini kullandı.

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim ile alakalı çarpıcı açıkalamalarda bulunan Bakan Çavuşoğlu, "Dağdan, Kandil'den diğer kurulan ittifaka kim destek veriyor? Sahadaki kuklaları HDP'yi demiyorum. PKK'nın izni olmasa bir adım atamaz, konuşamazlar. Ben onlara Mecliste de, ‘Siz PKK'nın güdümünde olan bir partisiniz' diyerek söyledim. Doğruyu söylüyorum. Şimdi nasıl olurda, ‘Atatürk ilkeleri benimseyen partiyiz' diyenler böyle bir partiyle ittifaka giriyor. Diğerini anladık diğerinin Atatürk'le işi kalmadı, CHP'den bahsediyorum. Teröristin cenazesine gitmiyorlar mı? Bir farkları yok. Bunlar Hakkari'de Türk bayrağını dalgalandırabildiler mi? Bunların esas zihniyeti bu. Allah bu memleketi bunların eline bırakmasın. Ülkemiz çok önemli. Vatanımız milletimiz çok önemli. Bu zihniyete şehirlerimizi ve kendinizi emanet eder misiniz? Vatan toprakları içinde Türk bayrağını dalgalandıramayanlar, dış politika da dalgalandırabilir mi?" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.