banner388
banner390
banner410
banner408

Çavuşoğlu: İlk müdahale bizim olur

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, teröristlere radikal gruplardan önce Türk ordusunun müdahale ettiğini dile getirdi.

banner269

Çavuşoğlu: İlk müdahale bizim olur

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, teröristlere radikal gruplardan önce Türk ordusunun müdahale ettiğini dile getirdi.

30 Ekim 2018 Salı 23:45
Çavuşoğlu: İlk müdahale bizim olur

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Terörist ve radikal gruplar aykırı bir tutum sergilerse herkesten önce biz müdahale ederiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye-İran-Azerbaycan arasında gerçekleştirilen Dışişleri Bakanları toplantısı Dolmabahçe Çalışma Ofisinde düzenlendi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu toplantının ardından açıklamalarda bulundu.

Bakan Çavuşoğlu açıklamasında, "Ağır silahların çekilmesi ve yine radikal grupların çekilmesi, yarın bu radikal gruplarla beraber terör örgütleriyle birlikte ne yapacağız bunları da konuşuyoruz. Ama şu anda bu memorandumun uygulanması konusunda bir sıkıntı yok. 2 tane yolu Halep'i Hama'ya ve Lazkiye'ye bağlayan yolların M-4 ve M-5 yollarının da açılması da yine yıl sonuna kadar gerçekleşecek. Şu anda her şey seyrinde giderken birden Türk askeri orada riske atıldı, birden sanki namlular çevrilmiş, uçaklar kalkmış gibi soru soruyorsunuz ama öyle bir felaket senaryosu yok, varsayımlar üzerine de konuşmayalım. Zaten terörist ve radikal gruplar aykırı bir tutum sergilerse herkesten önce biz müdahale ederiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.