banner388

Bingöl'de İYİ Parti depremi!

İYİ Parti Bingöl Genç İlçe Başkanı Kadri atar ve beraberindeki 33 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

Bingöl'de İYİ Parti depremi!

İYİ Parti Bingöl Genç İlçe Başkanı Kadri atar ve beraberindeki 33 yönetim kurulu üyesi istifa etti.

16 Eylül 2018 Pazar 18:26
Bingöl'de İYİ Parti depremi!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, il başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin istifasını isteyen bir genelge yayınlamıştı. Genelge doğrultusunda,  İYİ Parti Genç İlçe Başkanı Kadri Artar ve 33 yönetim kurulu üyesi toplu şekilde istifa etti.

Yapılan toplu istifa hakkında açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genç İlçe Başkanı Artar, “Bilindiği üzere İYİ Parti teşkilatlarında ülke genelinde bazı istifa ve değişimler yaşanmaktadır. Genel Başkanlığın 30 Ağustos 2018 tarih ve 1333 sayılı ‘Teşkilatlarda Revizyon Çalışmaları' kararı ile ülke çapında ayrım yapmaksızın tüm il başkanları ve il yöneticilerinin istifa etmeleri tavsiye edilmiştir. Bizler de Genç ilçe teşkilatı olarak bu tavsiyeyi kabul ederek toplu bir şekilde istifa etmiş bulunmaktayız. İstifa dilekçelerimizi gönderdik”" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BingölIstifaİyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.