banner388

Belediye başkan yardımcısı istifa etti

Kızı ByLock'tan tutuklanan Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş istifa etti.

Belediye başkan yardımcısı istifa etti

Kızı ByLock'tan tutuklanan Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş istifa etti.

01 Kasım 2017 Çarşamba 22:36
Belediye başkan yardımcısı istifa etti

Tosya'da Belediye Başkan Yardımcısı görevin 4 yılı aşkın süredir yürüten Fazıl Ateş'in üniversite öğrencisi kızı Fettullah Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında ByLock kullandığı iddiasıyla tutuklandı.

Bu flaş gelişmenin yaşanmasının ardından Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş görevinden istifa etti.


Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve AK Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ateş şunları söyledi, "İstanbul’da üniversitede eğitim gören 24 yaşındaki kızım E.A, Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı iddiasıyla 15 gün önce tutuklandı. Belediye Meclis Üyeliğim ve AK Parti üyeliğim devam ediyor. Kimseye kırgınlığım ve dargınlığım yoktur. Partimin, davamın, liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emrinde olduğumu, en kısa zamanda bu sıkıntılı sürecin geçeceğini, ülkemizin bu zor sürecinde hepimizin sorumluluk bilinci ile hareket etmesi gerektiğini düşündüğümü ifade ederek Tosyalılardan haklarını helal etmelerini diliyorum. Bu sebeplerden ötürü Belediye Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
can 2017-11-04 00:19:00

KIZI HATA YAPMIŞ BABANIN GÜNAHI NEKİ,İSTİFA EDİYOR