banner388
banner390
banner410
banner408

BBP: İdam teklifi sunacağız

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti olarak idam teklifini ekim ayında meclise sunacaklarını söyledi.

banner269

BBP: İdam teklifi sunacağız

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti olarak idam teklifini ekim ayında meclise sunacaklarını söyledi.

05 Ağustos 2018 Pazar 22:10
BBP: İdam teklifi sunacağız
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Bursa teşkilatının düzenlediği istişare toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Destici, şehitlerimizi andıktan sonra idam kararına değindi.

EKİM AYINDA SUNULACAK


İdam teklifinin meclise ekim ayında sunulacağını belirten Destici, "Bu mücadele, terör örgütlerinin bu şekilde kahpe eylemleriyle karşılık buluyor ya da dışarıda ABD başta olmak üzere batılı güçlerin Türkiye'yi köşeye sıkıştırma ve birtakım yaptırımlar uygulama yönüne itiyor. Hain ve katiller için idam cezasının geri getirilmesi gerekiyor. Cumhurbaşkanımız, 'önüme gelirse imzalarım' dedi. BBP olarak inşallah ekim ayında teklifimizi Meclis'e sunacağız ve oradaki grupların tavrını da göreceğiz. BBP olarak milletimize verdiğimiz sözü de tutacağız, inancımızın gereğini de yerine getireceğiz. İki grup için idam istiyoruz. Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeğinin hadisesinde olduğu gibi bizzat bombayı patlatıp onların canına kasteden, onları şehit eden ya da dünkü özel harekat polisimizde olduğu gibi, bizzat kurşunu sıkıp benim askerimi, polisimi, öğretmenimi, kundaktaki bebeğimi şehit eden teröristler için idamı istiyoruz. İkincisi de küçük yaşta çocuklarımızı, kızlarımızı, kadınlarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren sapıklar için idam cezasının geri getirilmesini istiyoruz. 'Anayasayı değiştirecek sayımız yok' diyebilirler. Referanduma götürelim millet ne derse onu yapalım. Bizim teklifimiz bu" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.