banner388

Başkan Taner Tekin 301 oyla yeniden başkan

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin partisinin 12. sini düzenlediği ‘Olağan Kongre’ de tek başına 301 oy alarak yeniden başkan seçildi.

Başkan Taner Tekin 301 oyla yeniden başkan

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin partisinin 12. sini düzenlediği ‘Olağan Kongre’ de tek başına 301 oy alarak yeniden başkan seçildi.

09 Temmuz 2017 Pazar 18:48
Başkan Taner Tekin 301 oyla yeniden başkan

Samsun Haber – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı 12. Olağan Kongresi Samsun’un Atakum İlçesi Sanat Merkezi’nde MHP’li üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Kongre, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, eski Samsun Milletvekili Hüseyin Ediz, eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, birçok parti üyeleri ve yakın illerden gelen MHP İl başkanları katılımıyla gerçekleştirildi.

“Milletin Milliyetçi Harekete Acil İhtiyacı Var”

12. si düzenlenen kongrede 301 oy alarak yeniden başkan seçilip güven tazeleyen Başkan Taner Tekin, “Göreve geldiğimiz günden bugüne elimizden geldiğince birlik ve beraberliği kaybetmemeye, hiç kimseyi ötekileştirmemeye gayret gösterdik” diyerek, Aynı zamanda ülkemizle beraber Türk Milleti'nin yegane son kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi'de büyük bağdireler atlattı. Üzerimizde oynanan bütün oyunları Allah'ın izni ve sizin desteklerinizle aştık bugün buradayız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin milliyetçi hareketin iktidarına acilen ihtiyacı olduğunu her zaman söylüyorum. Birlik ve beraberliğimizi bozmadan, Samsun'un sorunlarını giderebilmek için, Samsun'da fındık üreticisini artık maraba olmaktan kurtarabilmek için, Ayvacık'a giden vatandaşı tozlu çamurlu yollardan kurtarmak için, Vezirköprü'de vatandaşın rahat rahat devlet hastanesine gidebilmesi için, Samsun'da tarımın yeniden canlandırılıp, sanayisinin yeniden güçlendirilmesi için, işsizliğin sona erdirilmesi için, Atatürk'ün şehri olmakla gurur duyduğumuz güneşin doğduğu bu şehrin, asayişle, hırsızlıkla anılmaması için, Türk milletinin artık huzura ve refaha kavuşması için Milliyetçi Ülkücü Hareket'e acilen ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

“Terör Meselesi Ülkenin Gündeminden Düşürülmeli”

Olağan Kongrede MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekilli Erhan Usta, “Hiç bir siyasi kaygıya düşmeden, siyasi komplekse kapılmadan, siyasi bedeli ne olursa olsun, doğru politikalarda hükümetin ve devletimizin yanındayız. Yeni bir ekiple yeni bir heyecanla bu kongremiz iktidar yürüyüşümüzün kongresi olsun kutlu olsun. Ülkemizin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Bunu bütün Türk Milleti iyi biliyor. Hepimizin ayrı ayrı görevleri var. Hükümetten beklentimiz terörle mücadelenin artırarak sürdürülmesidir. Bu terör meselesinin ülkenin gündeminden düşürülmelidir” diye konuştu.

“FETÖ İle İlgili Sorularımıza Cevap Verilemiyor”

FETÖ ile mücadelenin siyasi ayağının da ele alınmasını belirten Erhan Usta, “Tek ayak üzerinde bu mücadele ne kadar sürdürülebilir? Bu mücadelenin siyasi boyutu nerede? Biz bu mücadelenin siyasi boyutunun da bir an önce başlatılmasını hükümetten bekliyoruz. Siyasilerin içerisinde bu FETÖ'ye bulaşmış yardım etmiş, bir şekilde bunların içerisinde yer almış kimse yok mu dediğimiz de sözlerimiz havada kalıyor cevabı verilemiyor. FETÖ ile mücadele en sert bir şekilde sürdürülmeli ancak mağduriyetlere de kulak tıkamamak gerekiyor. Bu değerlendirmelerden de bazıları alınıyor. Bu mücadelenin en uygun şekilde sürdürebilmesi için siyasi boyutunun başlatılması lazım. Buralarda mücadele yapılmadan alt düzeyde yapılan mücadele FETÖ'nün ekmeğine yağ sürüyor" ifadelerini kullandı.

“Doğru Politikalara Destek Bekliyoruz”

Samsun'da Medikal ve İleri Teknoloji Bölgesi kurulmasıyla ilgili TBMM’de yaptığı önergeyi anlatan Erhan Usta sözlerine şöyle devam etti, “Doğru politikalara nasıl destek veriyorsak, bizim içinde doğru olan bu politikalara destek verilmesini istiyoruz. Samsun'un AKP'li vekilleri nerede niçin bu projeye destek verilmiyor. Biz doğru politikalara her zaman destek veriyoruz. Önergelerimize hükümetten de hükümetin içerisindeki AKP'li Samsun Milletvekillerinden destek göremedik. Teknik olarak hiç bir şekilde karşı çıkılmamasına rağmen hem Samsun'u hem de Türkiye'yi uçuracak böyle bir projeye malesef biz mecliste destek göremiyoruz”

Haber: Ekrem BİRCAN

Anahtar Kelimeler:
SamsunKongreBaşkanMhpTekin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2017-07-09 20:13:58

Cem YILMAZ ın dediği gibi
E..... şart.