banner388

Başbakan Yıldırım tepkisini koydu

Başbakan Binali Yıldırım, Müslümanların Mescid’i Aksa’ya girişlerinin yasaklanması olayına tepki gösterdi. ‘’Asla kabul edilemez’’dedi.

Başbakan Yıldırım tepkisini koydu

Başbakan Binali Yıldırım, Müslümanların Mescid’i Aksa’ya girişlerinin yasaklanması olayına tepki gösterdi. ‘’Asla kabul edilemez’’dedi.

23 Temmuz 2017 Pazar 17:52
Başbakan Yıldırım  tepkisini koydu

İsrail’in Mescid-i Aksa üzerinde uygulamış olduğu politikayı eleştirdi. İsrail tarafını yapmış oldukları karşısında açıklamada bulunan Başbakan Yıldırım, twitter hesabı üzerinden açıklamada bulundu.

İsrail'in izlediği politikadan vazgeçmesi gerektiğini söyledi

Terörün dili, dini, ırkı olmayacağını ifade eden Başbakan Binali Yıldırım, terörü lanetlediğini belirtti. İsrail’in bir an önce bu yanlış politikadan vazgeçmesi gerektiğinin altını çizdi.

Topluma itidal çağrısında bulundu

Başbakan Yıldırım, "Yüzyıllardır birlikte yaşadığımız Musevi vatandaşlarımız, toplumsal zenginliğimizin en önemli unsurlarındandır. Bizler; din, mezhep, dil ve ırk ayrımı yapmaksızın farklılıkları zenginlik addeden bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bu nedenle Musevi vatandaşlarımızın ibadethanelerine yönelik eylemleri doğru bulmuyor, vatandaşlarımızı itidalli olmaya çağırıyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.