banner388

Bakan Soylu'dan flaş Türkiye açıklaması

Dışişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin dünyada önemli bir rol oynadığını belirtti.

Bakan Soylu'dan flaş Türkiye açıklaması

Dışişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'nin dünyada önemli bir rol oynadığını belirtti.

08 Şubat 2019 Cuma 19:42
Bakan Soylu'dan flaş Türkiye açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin dünyada önemli bir aktör olduğunu söyleyerek, "Bugün Türkiye’nin etrafında ateş çemberi istikrarsızlık var, terör var, evini terk eden insanlar var. Ama bu sorunların içinde yaşayan bir ülke olarak tüm bunlardan olumsuz etkilenmediysek, zor durumda olanların umudu olduysak, girişimci dış politika ile o sorunların çözümüne katkı sağlayabiliyorsak, önemli bir aktör olduysak istikrarlı ve güçlü bir Türkiye olduğumuzdandır" ifadelerini kullandı.

ZAYIF OLSAK SAVRULUR GİDERDİK

Bakan Soylu konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yerel seçimlerin bir şehrin yönetimi için çok önemli olduğunun altını çizen Çavuşoğlu, "Her seçim bir ülke ve milletin bekası için önemlidir. Bir milletin, ülkenin güçlü olması için istikrarlı olması gerekir, ekonomisinin güçlü olması gerekir. Ekonomik sarsıntılar olduğu zaman nasıl ayakta kalabiliyorsak bu istikrarın bir neticesidir, ekonomik gücümüzün neticesidir. Bugün Türkiye'nin etrafında ateş çemberi istikrarsızlık var, terör var, evini terk eden insanlar var. Ama bu sorunların içinde yaşayan bir ülke olarak tüm bunlardan olumsuz etkilenmediysek, zor durumda olanların umudu olduysak, girişimci dış politika ile o sorunların çözümüne katkı sağlayabiliyorsak, önemli bir aktör olduysak istikrarlı ve güçlü bir Türkiye olduğumuzdandır, zayıf olsaydık bizde savrulur giderdik. Türkiye'nin istikrarı için önümüzdeki seçim çok önemlidir. Diklenmeden dik durmayı başarabiliyorsak güçlü bir ülke ve millet olmaya borçluyuz" açıklamasını yaptı. Çavuşoğlu, "Antalya'dan destek bekliyoruz. Antalya'ya çok borcumuz var. Ne kadar hizmet edersek edelim Antalya'ya borcumuzun ödeyemeyeceğimizin farkındayız. Türel ve Tütüncü başkanlarımıza, diğer adaylarımıza desteklerinizi bekliyoruz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeSüleyman Soylu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.