banner388

Bahçeli: Türkiye güçlenecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçim hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bahçeli: Türkiye güçlenecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçim hakkında açıklamalarda bulundu. 

26 Aralık 2018 Çarşamba 23:28
Bahçeli: Türkiye güçlenecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da basın temsilcileri ile bir araya geldi. Soruları yanıtlayan Bahçeli, yerel seçimlerin ardından Türkiye'nin daha da güçleneceğini ifade etti.

Devlet Bahçeli açıklamasında, "1 Mart seçim sonuçları dileğim odur ki, Cumhur ittifakı lehine gelişsin. Mahalli idareler seçimlerinde Cumhur ittifakı en fazla oyu alan ittifak şeklinde algılansın. Bu olduğu taktirde 1 Nisan günü Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin mahalli idareler seçimleriyle beslenmiş şekilde Türkiye'nin gündeminde bulunan temel sorunlarını çözmeye müktedir bir siyasi ortam oluşsun. Trump Temsilciler Meclisi'nde kaybetti, Senato'da bir miktar oy fazlalığı aldı. Trump üzerindeki tartışmalar o günden sonra askıya alındı. Çünkü senatodaki gücü bunu gösterdi. Türkiye'de de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin 2023 hedeflerine nasıl yol alacaksa, buna cesaret veren kararlı duruşu sağlayan, FETÖ, PKK. Ortadoğu'da barışı sağlayacak gücü almasını istiyorum. Bu güç alındığı takdirde Türkiye'nin diğer ülkeler nezdinde daha güçlü olacaktır. 1 Nisan'da Amerika'dan Çin'e tebrik telefonları yağabilir" sözcüklerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.