banner388

Bahçeli Trump'a sert çıktı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Trump'ın Maduro'ya darbe teşebbüsünü kınadı.

Bahçeli Trump'a sert çıktı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Trump'ın Maduro'ya darbe teşebbüsünü kınadı.

29 Ocak 2019 Salı 23:42
Bahçeli Trump'a sert çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Beka sorunu yok, zeka sorunu var diyen, 31 Mart’a yönelik olarak sinsi sinsi kaos hazırlığı yapan siyasi maskaralardan sorulacak hesabımız vardır. Ayrımız gayrımız yoktur. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız da Sayın Binali Yıldırım’dır. Trump’ın Maduro’ya darbe teşebbüsünü şiddetle kınıyorum. Maduro’nun teslim olmaması, boyun eğmemesi, emperyalizmin esaretine girmemesi dileğimdir" ifadelerini kullandı.

MHP teşkilatı tarafından düzenlenen akşam yemğine katılan MHP Lideri Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu. Partililere seslenen Bahçeli, "Çevresine kötümserlik aşılayanları, iş yapmak yerine laf yapanları kenara itersek önemli mesafeler alırız. Zulüm 1453'te başladı, diyen soysuzlarla görülecek hesabımız vardır. Beka sorunu yok, zeka sorunu var diyen, 31 Mart'a yönelik olarak sinsi sinsi kaos hazırlığı yapan siyasi maskaralardan sorulacak hesabımız vardır. Zayıf düşersek, dağınık olursak, birbirimizle uğraşırsak, enerjimizi dışımıza değil de içimize harcarsak bu hesabı nasıl göreceğiz? Küçük küçük dilimlere ayrılan, grup ve ekiplere bölünen bir siyasetin başarı şansı olur mu? Ülkücünün ülkücüyle alıp veremediği hiçbir şey olmaz, olamaz. Gıybet günah değil mi? Fitne günah değil mi? İftira insan hakkını gasp etmek değil mi? Aynı anda, hem dava adamı hem de insan azmanı olunamaz. Bu terazi bu sıkleti çekemez. Aynı şekilde, hem Ülkücü hem de eyyamcı ve entrikacı da olunmaz. Ülkücülük hayat boyu devam eden, Türk milletine mensubiyet ve fedakarlıkla temellenen, kazancı dua ve şükranla şekillenen tek taraflı bir sevda sözleşmesidir. Ülkücülük, ülküsünde eriyen, ülküsüyle yükselen ahlak kahramanlarının harcı, manevi ihtişamıdır. Boş işlerle geçirecek vakit yoktur. Oyalanmaya hakkımız yoktur. Ya bir olacağız, birlikten kuvvet doğacağına inanacağız, ya da ümitleri heba ve israf edeceğiz. Ya adam gibi adam olup davamızı omuzlarda taşıyacağız, ya da serpilmek yerine yatağından taşan ırmaklar gibi sağa sola saçılıp gideceğiz. Elbette başarmanın dışında ikinci bir seçenek takmıyor, tanımıyoruz" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Koldaş 2019-01-30 00:35:17

Rahmetli Galip Erdemin dediği gibi Dağa tırmanırken zirveye varınca ideallerini aşağılarda bırakan kendini yükselten kişilere kaldı meydan.Yazık çok yazık.Ver mehteri