banner388

Bahçeli sert çıktı!

MHP Lider Devlet Bahçeli, yerel seçimlerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada çok sert sözlere yer verdi.

Bahçeli sert çıktı!

MHP Lider Devlet Bahçeli, yerel seçimlerle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada çok sert sözlere yer verdi.

13 Şubat 2019 Çarşamba 22:18
Bahçeli sert çıktı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından önemli açıklamalarda bulundu.

MHP Lideri Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine yaklaştıkça sis perdesi dağılıyor, taraflar netleşiyor, gizli kapaklı ilişki ağları deşifre oluyor. Saklanan niyetler bir bir açığa ve ortaya çıkıyor. Türk milleti kimin zillet kimin ziynet, kimlerin curcuna kimlerin cumhur olduğunu görüyor” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KAZANACAK

Cumhur İttifakı'nın hem kazanacağını hem de Türkiye'ye kazandıracağını belirten Bahçeli, İstanbul Çekmeköy'deki helikopter kazasına değinerek, “Kirazlıdere Mahallesi'nde bulunan Parkverde Sitesi yakınlarında bir askeri helikopterin düşmesi sonucunda şehit olan 4 kahramanımıza, yine İstanbul Kartal'da 8 katlı bir binanın çökmesiyle hayatlarını kaybeden 21 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Halen tedavisi süren vatandaşlarıma acil şifalar temenni ediyorum. Rabbimden milletimizi her türlü kazadan ve beladan muhafaza etmesini yürekten niyaz ediyorum” sözcüklerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
MhpDevlet Bahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.