banner388
banner390
banner410
banner408

Bahçeli grup toplantısında konuştu

Devlet Bahçeli, FETÖ ile yapılan mücadelenin hukuk yoluyla yapılması gerektiğini belirtti.

banner269

Bahçeli grup toplantısında konuştu

Devlet Bahçeli, FETÖ ile yapılan mücadelenin hukuk yoluyla yapılması gerektiğini belirtti.

13 Haziran 2017 Salı 12:08
Bahçeli grup toplantısında konuştu

FETÖ soruşturması kapsamında yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, hukukun üstünlüğüne değindi ve isim vermeden tutuklandıktan sonra serbest bırakılan kişileri eleştirdi. Bu kişilerin ise Kadir Topbaş ve Bülent Arınç'ın damatlarını akıllara getirdi.

Bahçeli konuşmasında  "Adaleti diri tutmalıyız. Milletin hakkına hukukuna saygı duymalıyız. Hatırlıymış, arkası sağlammış, sırtı kaviymiş, imtiyazlıymış, onun damadı bunun akrabasıymış diyerek hiçbir suçlunun hiçbir failin adalete kıymasına izin veremeyiz, vermemeliyiz. Yok hastaymış, yok adresi belliymiş, bahaneleriyle tutuklanıp serbest bırakılanlar millet vicdanını sızlatmaktadır. Hukuk karşısında herkes eşittir. 15 Temmuz işgal teşebbüsüyle hesaplaşmak hukuk yoluyla olacaktır ve ayrıcalıklı hiç kimse olamayacaktır. Günaha göz yummak günahtır" diye konuştu. 
 

Son Güncelleme: 13.06.2017 21:40
Anahtar Kelimeler:
Devlet Bahçeli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.