banner388

Bahçeli'den flaş açıklamalar! Bütün teşkilatlar ittifaka uyacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim kapsamında AK Parti ile yapılan Cumhur İttifakı'na değindi. Bahçeli açıklamasında, tüm teşkilatların ittifaka uyacağını ifade etti.

Bahçeli'den flaş açıklamalar! Bütün teşkilatlar ittifaka uyacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim kapsamında AK Parti ile yapılan Cumhur İttifakı'na değindi. Bahçeli açıklamasında, tüm teşkilatların ittifaka uyacağını ifade etti.

04 Ocak 2019 Cuma 20:06
Bahçeli'den flaş açıklamalar! Bütün teşkilatlar ittifaka uyacak

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın Samsunhaber.com'da katıldığı programda yaptığı açıklamalardan sonra ortalık karışmıştı. Erhan Usta, disiplin kuruluna sevk edilirken 2 partinin il başkanları ise görevden alınmıştı. Konuya ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu.

"BÜTÜN TEŞKİLATLAR KARARA UYACAK"

Devlet Bahçeli konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"MHP ile AK Parti 30 büyükşehir belediyesi ile büyükşehir ilçe belediyelerinde Cumhur İttifakı'nın yapısına muvafık şekilde uzlaşmışlardır. 51 il belediyesi ile bunların ilçe belediyelerinde her parti kendi adayıyla seçime katılacaktır. Cumhur İttifakı doğrultusunda aday çıkarılmayan her seçim bölgesinde MHP'nin belediye meclis üyesi aday listesi hazırlanacak ve seçime girecektir. Konuyla ilgili gerekli hazırlık ve çalışmalar seri ve süratli şekilde yapılacaktır."

"İTTİFAKA İLİŞKİN KÖTÜ YORUM YAPANLAR SONUÇLARINA KATLANIR"

"Cumhur İttifakı'nın mehabetini ve meşruiyetini gölgeleyecek açıklama, değerlendirme, yorum, yayın ve beyanatlardan kesinkes uzak durulacaktır. Cumhur İttifakı'nın siyasi birlikten ziyade ülke, millet, güvenlik ve tarihi çıkarlarımızı gözeten bir beka beraberliği olduğu unutulmayacaktır. Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı lazım gelen takibatı yapacak, gerekli tedbirleri gecikmeksizin alacaktır. Cumhur İttifakı adaylarının seçime katıldığı her seçim bölgesinde Adalet ve Kalkınma Partisi'yle eşgüdüm halinde ilişki ve irtibatlar kurulacak, siyasi ilkelerimiz dâhilinde ortak çalışmalar icra ve ifa edilecektir. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nin kampanya döneminde her türlü fitne-fesat akımına derhal karşı koyulacak, bilhassa sosyal medya vasıtasıyla tezvirat yaymaya, akıl bulandırmaya, karamsarlık aşılamaya çalışan hiç kimseye ne değer verilecek ne de itibar edilecektir."

"MHP'Yİ KARALAMAYA ÇALIŞANLAR UZAKLAŞTIRILACAKTIR"

"MHP'yi karalamaya, siyasi tutumunu sulandırmaya, adaylarımızı yıpratmaya kasten teşebbüs edenler hakkında adli ve hukuki müracaatlar hızlı şekilde gerçekleştirilecektir. Bunun temininden de Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı sorumlu olacaktır. Hem MHP'nin hem de Cumhur İttifakı'nın başarısı için canla, başla, heyecanla çalışılacak, birlik ve beraberlik ruhu sahaya aynen yansıtılacaktır. 31 Mart 2019'da MHP'yi temsilen demokratik yarışa katılacak 51 il ve ilçe belediye başkan adayı başta olmak üzere belediye meclis adayları, il genel meclis adayları Cumhur İttifakı'nın saygınlığını zedeleyecek her türlü söz ve davranıştan kaçınacaklardır. 1 Kasım 2018 tarihli genelgenin 6. maddesi dışındaki tüm maddeleri aynen geçerliliğini muhafaza edecektir."
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SEMİH 2019-01-04 21:05:10

Ama seçmenin sana uymayacak...

Avatar
Mithat KAra 2019-01-04 21:43:25

Tepede kafaniza göre iş yapıyorsunuz sonra herkes ittifaka uyacak sen uy ülkücülerin oyu yok

Avatar
İlkadımlı 2019-01-04 21:24:04

İyi diyorsun tamam da bakalım genel seçimde dediğin oldu yerelde halk bunu istiyormu o işler öyle senin ankaradan konuşmanla olmuyor şahsın gidecek Ankara’da akp ye oy verecek hey gidi heyyy

Avatar
Cemal 2019-01-05 08:45:52

50 yıllık partimizden ettin bizi Bahçeli. Hakkımı helal etmiyorum sana. Türk düşmanlarına değil oy selam bile verdiremezsin bana.

Avatar
ilkadım seçmen 2019-01-05 10:25:44

BAHCELİ BİZ 550 KİŞİ İLKADIM BELEDİYESİNDEN İŞTEN ATILIRKEN NEREDE İDİN. NEYİN BEKASI.. BU GÜN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN 3 KATRİLYON BORCU VAR. İLKADIMI 300 TRİLYON BORCU VAR.. MHP SAMSUN BİTMİŞTİR. 24 HAZİRANDA CUMHUR İTTİFAKINA UYDUK NE OLDU.. HER ŞEY DÜZELECEKTİ. EKONOMİK SIKINTIYI YIKTI EMEKLİNİN SIRTINA. ESNAFIN SIRTINA.

Avatar
uymuyoruz la 2019-01-05 05:04:50

adim gibi eminim

Avatar
misafir 2019-01-05 16:31:22

bahçeli sen kimsin de herkes ittifaka uyacak diye seçmene emir veriyorsun.seçmeni sen çantada keklik mi sanıyorsun.sen olduğun sürece sana ve ittifakına oy yok.

Avatar
Hacı abi 2019-01-05 00:44:59

Devlet beyin 7 haziran secim sonucundaki tavrini ve devlet adamligini unutmayin.teklif edilen basbakanligi bile elinin tersiyle itmis bölücülerle ayni safta durmamistir.sonucta erhan ustaninda lideri bu insandir.lutfen mantikli düsünelim