banner388
banner390
banner410
banner408

Bahçeli'den EYT çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

banner269

Bahçeli'den EYT çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu...

16 Kasım 2021 Salı 22:33
Bahçeli'den EYT çağrısı

Bahçeli, "Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır. 3600 ek göstergenin verilmesi için hükümetimize her desteği vereceğiz.

"İNSANLARIN HAKLI TALEPLERİNİ KARŞILAMAK ZORUNLULUĞUMUZDUR"

Asgari ücretle yaşayan vatandaşlarımızın enflasyona ezdirilmemesi, ücretlerin iyileştirilmesi temennimizdir. İnsanların haklı taleplerini karşılamak bizim zorunluluğumuzdur. Aralık ayında toplanacak komisyonun enflasyon üzerinde bir zam oranı belirlemesi temennimizdir." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Devlet BahçeliEYTMhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
dasdsadsa 2021-11-17 00:13:31

Seni gidi seni, hiç AKP ile ittifakından elde ettikleri için konuşurmu!!!

Avatar
Kara 2021-11-17 00:21:15

Memurlar arasında bile ayırım yaptılar 3600 tüm memurları kapsamlı eyt şart

Avatar
Akif 2021-11-17 11:49:17

Nerdeydin ey Muhterem 20 yıldır ancamı duydun EYT lilerin dramını...

Avatar
mert 2021-11-17 16:32:55

milletle dalga geçiliyor. biri çalışma var, çıkacak diyor, diğeri çalışma yok öyle bir şey yok diyor. her gün bu şekilde gel git yapıyorlar. milletin ayarlarıyla oynamayın. bizimle resmen dalga geçiyorlar yazıklar olsun. bir gün seviniyoruz, akşama bir haber, moralimiz bozuluyor. böyle davranarak milleti kendinizden soğutuyorsunuz. böyle yapmaya devam ederseniz oy verecek olanda vermez. milleti üzmeden orta bir yol bulup, emekliliğine 3-5 yıl kalanları en azından finlandiya modelinde olduğu gibi emeklilik zamanına kadar her yıl için belli bir oranda kesinti yapıp, emeklilik zamanı gelince kesintileri kaldıracağınız bir formüle pek çok eyt li sıcak bakacaktır. bu da AKP ye ve MHP ye oy olarak geri dönecektir.