banner388
banner390
banner410
banner408

Arınç'tan dikkat çeken açıklama

Eski Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç, CHP'nin oylarının arttığını söyledi

banner269

Arınç'tan dikkat çeken açıklama

Eski Meclis Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu eski üyesi Bülent Arınç, CHP'nin oylarının arttığını söyledi

19 Ekim 2021 Salı 23:39
Arınç'tan dikkat çeken açıklama

CHP'nin oy oranının artma nedenini Deniz Baykal çizgisinden ayrılmak olduğunu söyleyen Arınç "CHP; Kemalist, laikçi bir çizgide, özellikle Baykal çizgisi. Bugün ondan çıktılar. Çıktıkları için de oyları artıyor ve artacak öyle görüyorum ben" dedi.

CHP; Kemalist, laikçi bir çizgide

Arınç "CHP; Kemalist, laikçi bir çizgide, özellikle Baykal çizgisi. Bugün ondan çıktılar. Çıktıkları için de oyları artıyor ve artacak öyle görüyorum ben. Yani bu ortanın solu lafları falan eskide kaldı. Daha sonra, 80'den sonra parti kurmaya giderken artık Türkiye'de buna ihtiyacımız var dedi. Şimdi o zaman nezaket vardı. Eleştiri vardı, hem de çok şedit eleştiriler vardı. Ama hiç kimse sen ahlaksızsın, sen şerefsizsin, vay hain, vay satılmış bunların hiçbirisini konuşmazdı. Konuşamazdı. Bunu söyleyen insanları zaten hiç kimse tasvip etmezdi. Kürsüleri çok iyi kullanan hatipler vardı ve en fazla polemik yaparlardı." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 19.10.2021 23:39
Anahtar Kelimeler:
Bülent ArınçChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hazin 2021-10-20 00:12:03

Şimdi o zaman nezaket vardı. Eleştiri vardı, hem de çok şedit eleştiriler vardı. Ama hiç kimse sen ahlaksızsın, sen şerefsizsin, vay hain, vay satılmış bunların hiçbirisini konuşmazdı. Konuşamazdı. Bunu söyleyen insanları zaten hiç kimse tasvip etmezdi. Kürsüleri çok iyi kullanan hatipler vardı ve en fazla polemik yaparlardı."

Tam da bu işte. Arınç pek sempati beslediğim birisi olmasa da,çok güzel izah etmiş. Mümin Argun hocam; tam sizlik mevzular :))

Avatar
55 2021-10-20 12:58:42

eyt cıkarın alın oyları

Avatar
Mehmet özsar 2021-10-21 12:24:44

Sayın Arınç İslam layık ifade ile düzene sokulmak isteniyor yüce Allah bundan münezzeh değildir İslam öğüt tür akıl edene ibret alana düşünen hitab eder zorla İslam olmaz Atatürk hasta yatağında iken İnönü layık ibareyi ceberut bir uygulama ile din ve vicdan özgürlüğü kısıtlanmış halka kumpas kurulmuş olup devleti din düşmanı olarak algı ve kanaat oluşmuştur bu uygulama ülkeyi bu günlere taşıdı vesayeti getiremeyecek ve boş konuşuyorsun avukatsin fakat safını ve niyetini anlamak çok zor (ya olduğun gibi görün ya söylediğin gibi ol) Mevlana ' Hacı Bayramı yunus gibi filoZofu olan miet senin avukatlığını yutmaz