banner388

Akşener'den flaş seçim açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Iğrıdr ve Ahlat'ta aday çıkarmamalarının nedenini açıkladı.

Akşener'den flaş seçim açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Iğrıdr ve Ahlat'ta aday çıkarmamalarının nedenini açıkladı.

30 Ocak 2019 Çarşamba 18:58
Akşener'den flaş seçim açıklaması

İYİ Parti Lideri Akşener, "Iğdır ve Ahlat’ta önemli bir oy potansiyeline sahibiz fakat aday çıkarmadık. Cumhur İttifakı arzu ederse seçmenimiz desteğini esirgemeyecektir” ifadelerini kullandı.

HDP'YE BIRAKMAK İSTEMEDİK

Konuya ilişkin konuşan Akşener, "Iğdır ve Ahlat bizim için çok önemli. Iğdır, Türkiye'nin sınır şehri, Ahlat ise Osmanlı'dan itibaren sembolik değeri çok yüksek bir ilçemiz. Bu saydığım il ve ilçede biz aday çıkarmıyoruz. Cumhur İttifakı'nın paydaşlarına sesleniyorum. Beka konusunda eğer samimiyseniz, Iğdır'da hem AK Parti hem de MHP ayrı ayrı aday çıkarmayın. Oturun anlaşın, tek adaya düşürün. Bizim Iğdır'da 5 bin 500 oyumuz var, biz aday çıkarmıyoruz. İşte bekayla ilgili İYİ Parti'nin somut adımı.


Ahlat ilçesinde MHP'den belediye başkanı seçilmiş olan ve daha sonra AK Parti'ye geçmiş, Cumhur İttifakı'nın adayı Mümtaz Çoban var. Bizim de orada 745 oyumuz var. Bu ilçe için 745 oy önemli bir sayı. Sonuç itibariyle Ahlat'ta da aday çıkarmıyoruz ve Mümtaz Çoban'ın seçilmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Cumhur İttifakı'nın paydaşları eğer Iğdır'ı almak istiyorsa bir an evvel tedbir almalılar. İkisi birleşir, tek aday çıkarırlarsa Cumhur İttifakı seçmenimizin desteğini alabilir”Iğdır ve Ahlat bizim için çok önemli. Iğdır, Türkiye'nin sınır şehri, Ahlat ise Osmanlı'dan itibaren sembolik değeri çok yüksek bir ilçemiz. Bu saydığım il ve ilçede biz aday çıkarmıyoruz. Cumhur İttifakı'nın paydaşlarına sesleniyorum. Beka konusunda eğer samimiyseniz, Iğdır'da hem AK Parti hem de MHP ayrı ayrı aday çıkarmayın. Oturun anlaşın, tek adaya düşürün. Bizim Iğdır'da 5 bin 500 oyumuz var, biz aday çıkarmıyoruz. İşte bekayla ilgili İYİ Parti'nin somut adımı.

Ahlat ilçesinde MHP'den belediye başkanı seçilmiş olan ve daha sonra AK Parti'ye geçmiş, Cumhur İttifakı'nın adayı Mümtaz Çoban var. Bizim de orada 745 oyumuz var. Bu ilçe için 745 oy önemli bir sayı. Sonuç itibariyle Ahlat'ta da aday çıkarmıyoruz ve Mümtaz Çoban'ın seçilmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Cumhur İttifakı'nın paydaşları eğer Iğdır'ı almak istiyorsa bir an evvel tedbir almalılar. İkisi birleşir, tek aday çıkarırlarsa Cumhur İttifakı seçmenimizin desteğini alabilir” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Hdpİyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.