banner388

Akşener'den 28 şubat suçlamalarına yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı toplantıda Meral Akşener'e karşı "Bu hanımefendinin '28 Şubat kararlarına ben imza attım, uygulanması gerektiğine inanıyorum" ifadelerini kullanmasının ardından Akşener'de açıklamalarda bulundu.

Akşener'den 28 şubat suçlamalarına yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yaptığı toplantıda Meral Akşener'e karşı "Bu hanımefendinin '28 Şubat kararlarına ben imza attım, uygulanması gerektiğine inanıyorum" ifadelerini kullanmasının ardından Akşener'de açıklamalarda bulundu.

06 Ekim 2021 Çarşamba 22:50
Akşener'den 28 şubat suçlamalarına yanıt

Erdoğan bugün Meral Akşener'in 28 Şubat kararlarıyla ilgili 32. Gün'e verdiği röportajı izleterek "Bu hanımefendinin '28 Şubat kararlarına ben imza attım, uygulanması gerektiğine inanıyorum' sözlerini kullanarak.

Akşener ise yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine 2001'de AK Parti Kurucu Üyeliği, 2015'te Başbakan Yardımcılığı, 2020'de ise Cumhur İttifakı'na katılmayı teklif ettiğini söyledi.

ERDOĞAN'DAN AKŞENER'E SERT SÖZLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener'in röportajını izleterek "Bu hanımefendinin '28 Şubat kararlarına ben imza attım, uygulanması gerektiğine inanıyorum' sözünü unutmadık. İnsanda ilke ve omurga olmayınca her devirde ne söylemesi gerekiyorsa onu saçmaktan geri kalmaz. Bize saldıran herkes gibi bunların da gerisi envai çeşit rezilliklerle doludur" ifadelerini kullandı. 

Söz konusu röportajda Akşener, "Milli Güvenlik Kurulu kararlarına imza atanlardan biri de bendim ve uygulanacak. Uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum. Başka çaresi yok, uygulanacak. İçişleri Bakanı olarak benim görev alanıma düşen ki, büyük bir çoğunluğu da bize düşüyor bu işin. MGK'nın kararlarının uygulanması gerekir, ben uygulayacağım" ifadelerini kullanmıştı.

AKŞENER'İN YANITI NET OLDU

Akşener "Eğer 28 Şubat üzerinden, ellerinde başka bir şey olmadığı için bir yürüme söz konusu olursa Sayın Erdoğan'a çok üzülürüm. Çünkü aynı Sayın Erdoğan, 2001'de partisinin kuruluşuna beni davet etti. 2015'te bana Başbakan Yardımcılığı teklif etti. Aynı Sayın Erdoğan, 2020'de ne kadar milli ve yerli olduğumu ifade edip 'Buyrun beraber bir berber dükkanı kuralım' dedi. Ben bunların tamamını reddettim" dedi.

Akşner ölümle tehdit edildiğini söyleyerek, "Bu arada unutmadan söyleyeyim; bu ülkede ölümle tehdit edildim. Evim basıldı, her şeyler oldu ama yani bana posta koyup benim de geri durduğum hiçbir hadise olmamıştır. Dayak yerim, posta yemem" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com

Son Güncelleme: 06.10.2021 23:58
Anahtar Kelimeler:
Akşener28 şubatİyi Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tayfun Göker 2021-10-07 08:41:46

Eylül ayında Ak Parti'nin oy oranı yüzde 32.7'ye inmiş, MHP oy oranı yüzde 8.9'a düşmüş, Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 41.6'ya kadar gerilemiştir.

Avatar
Komofti 2021-10-07 11:12:37

Kılıçtaroğlu nun dışındaki bütün partililer İYİ partiye geçmeli. Göreve talip değilsen bu işi bırak git. Vatandaş ne kadar iktidardan bıkkın olursa olsun MUHALEFETTEN DE OKADAR UMUTSUZ ...