banner388

AK Parti ve MHP arasında ittifak bitti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ile ile yollarını ayırdıklarını ve yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yola devam edeceklerini açıkladı.

AK Parti ve MHP arasında ittifak bitti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ile ile yollarını ayırdıklarını ve yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yola devam edeceklerini açıkladı.

23 Ekim 2018 Salı 11:59
AK Parti ve MHP arasında ittifak bitti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme bomba gibi düşecek açıklamalarda bulundu.

"TBMM'YE SUNDUĞUMUZ KANUN TEKLİFİ BİR AF DEĞİLDİR"

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle: "Töre varsa devlet vardır. Töre yani adalet devletin gücü demektir. Ne söylemişsek töreye uygundur. Adaletin ruhuyla örtüşmektedir. 24 Eylül Pazartesi günü TBMM'ye sunduğumuz kanun teklifi bir af değildir. Toplam 7 maddeden oluşmaktadır. Maksat ve muradımız halishanedir. Kanun teklifimizin 3. maddesinde hangi suçları istisna tuttuğumuz açıktır.

"TEKLİFİMİZİN ARKASINDAYIZ"


Teklifimizin arkasındayız. Gevşeme yok, vazgeçme yok, geri dönüş yok. Kanayan, kangrene dönmesi an meselesi olan bir meseleye parmak bastık.

24 Eylül 2018 Pazartesi günü TBMM'ye sunduğumuz kanun teklifi mana ve muhtevası itibariyle bir af değildir. Bazı suçlarla ilgili ceza sürelerinden şartlı indirim ile tutuklu ve hükümlülerin salıverilmesine ilişkin kanun teklifidir. Teklifimizin tartışmasız arkasındayız. Seçim beyannamemizde ne demişsek onu seslendiriyoruz.  Konuşmayalım mı, düşünmeyelim mi?

Teklifimizi cezaevleri boşalsın diye vermedik. Kader mahkumlarının elinden tutulmasını bekliyor, Gazi Meclis'e güveniyoruz. Bizim cezaevlerini boşaltmak için böyle bir teklif yaptığımızı söyleyenler ya ne dediğimizi anlamıyor ya da safa yatıyorlar. 2006'da doğru olan 2018'de niye yanlış olsun?

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Weli 2018-10-23 13:58:23

Bahçeli 70 den sonra bu kadar dönülürmü. Ülkücüler şaşirdi nerde duracağını. Kitaplık ne kaldı bahçeli erdoğan ne istediyse oldu zirvede. Artık istesenizde başkanlıktan alamazsınız. Bitti artık size ihtiyacı yok erdoğanın. Kullanıp atılıyor durum bu sayın bahçeli....

Avatar
Osman 2018-10-23 15:41:07

Devlet Bahçeli sonunda doğru yolu gördü bundan sonra peşindeyiz.