banner388

AK Parti ile MHP masaya oturacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşüleceğini dile getirdi.

AK Parti ile MHP masaya oturacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüşüleceğini dile getirdi.

07 Aralık 2018 Cuma 20:35
AK Parti ile MHP masaya oturacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimde ittifak yapılıp yapılmayacağı konusunda MHP Lideri Bahçeli ile görüşebileceklerini dile getirdi.

Cuma namazının çıkışında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhur İttifakı'nın hassasiyetleri son seçimlerde ortaya tam manasıyla çıkmıştır. Birbirimize karşı olan dayanışmamız, birbirimizle geleceğe olan yürüyüşteki hassasiyetlerimiz bunu kıskanan bazı oluşumlar var. Bu oluşumların içerisinde her an değişik bir çok şeyler olabilir. Bunun başında ana muhalefet var. Bunun yanında dağdaki terör örgütünü yanına alanlar var. Bunu anlamamak için sebep yok. Çok açık ortada. Cumhur İttifakı'nı bozdurmama noktasında kararlıyız. Bu yerel seçim ülkemiz için ciddi manada yedi düvelin ülkemize milletimize saldırdığı bir dönemde büyük önem arz ediyor. Teknik çalışmaları yürüten arkadaşlarımız var. Onlar bu çalışmalarını tamamlar tamamlamaz belki de bu hafta içerisinde Sayın Bahçeli ile bir araya gelebiliriz. Önümüzde ayrıca zaman var. YSK'nın takvimi önem arz ediyor. Bizim kendi takvimimizde kendimize önem arz ediyor. Şu ana kadar 75 belediyemizi açıkladık. Kalanları da şu anda ittifakımızın yaptığı çalışmaya göre açıklayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.