banner388

AK Parti'de peş peşe istifalar

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır ve yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Ordu Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti'de peş peşe istifalar

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır ve yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Ordu Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık istifa ettiğini açıkladı.

21 Ocak 2019 Pazartesi 23:12
AK Parti'de peş peşe istifalar

AK Parti Ordu'dan peş peşe istifalar geldi. İlk olarak Ordu'nun Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık yerel seçimlerde aday gösterilmedi için partiden istifa ettiğini açıkladı. Ardından Fatsa İlçe Başkanı Cenen Kır, görevinin hiçe sayıldığı gerekçesiyle istifa ettiğini açıkladı.

"BAŞKANLIĞIM HİÇE SAYILIYOR"

Partiden istifa eden Başkan Kır, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimize teşrif ettiği 20 Ocak Pazar günü yaşanan süreci ve bu olumsuz gelişmeleri kendilerine arz ettim. Her daim davamızın bir neferi olarak birlikte yol yürüyeceğimizi ancak bu şekliyle hiçe sayılan bir ilçe başkanlığı görevini yürütemeyeceğimi kendilerine ilettim. Bütün bu gelişmelere bağlı olarak 31 Mart seçimlerine giderken kuruluşundan beri yol yürümekten onur duyduğum, farklı kademelerde hizmet ettiğim davam ve sevdam olan AK Partimizden değil, çift başlılığı önlemek ve sürece katkı sağlamak için Fatsa İlçe Başkanlığı görevimdenistifa etmiş bulunmaktayım" ifadelerini kullandı.

Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet Yanık ise istifasına ilişkin, "Yaklaşık 16 yıldır bu hizmet eden kardeşiniz olarak sizlerle birlikte Çaybaşı'nı yönetmeye talip olduk. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgi ve saygım ömür boyu sürecektir. Bundan sonraki süreçte vatandaşımın emrinde olmaya devam edeceğim. AK Parti'den istifa ettiğimi sizlere söylemek istiyorum. İnşallah yeni dönemde herkesi yeni bir Çaybaşı bekliyor. Sizler bitti demeden hizmet aşkı bitmeyecek. Bundan sonraki süreçte de tüm siyasi partilere gönül veren yoldaşlarımızla beraber yeni bir başlangıç vakti olacaktır. Yeni bir başlangıçta kapı kapı dolaşmaya ve komşu akrabalarımızı ikna etmek için çalışacağız. Sizler bu kardeşinizi tekrar görmek istiyorsanız bizler de sizlerle beraber yeni bir Çaybaşı demek istiyoruz" sözcüklerine yer verdi.

Son Güncelleme: 22.01.2019 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-01-22 00:26:18

Hırsızlar partisi bir birini yemeye başladılar orası senin burası benim.

Avatar
gayolbundsasad 2019-01-22 00:23:02

kaybolsunlar gitsinler bu dava onlara muhtaç değil rabia bozkurt elelele

Avatar
ddd 2019-01-22 06:56:52

bizde kimse makam sevdalısı değildir, yol arkadaşıdır denirdi.

Avatar
arap 2019-01-22 09:23:03

ne rabiası be, arabın rabiasından banane. sayılan tekler arasında neden tek dil yok.

Avatar
55052 2019-01-27 20:14:50

Millet ittifakı ve onların yardımcılarında bu bozuk dil ve ikircikli davranışlar varken cumhur ittifakı daha çooook bu ülkede seçim kazanır ve bu millete hizmet eder.

Avatar
55Samsun 2019-01-28 23:53:12

Cenan Kır git inşaat yap sen, ne işin var siyasette ??