banner388

Zirvede ki puan aralığının açılmaması için Menemen spor maçı bizim için üç puan cepte dediğimiz bir maç gibiydi veya biz öyle sanıyorduk.  Herkes gibi bizde corona ve sakatlıklarla mücadele ederken, herkes de sorun olmayan ama bizde çok sorun olan yabancıların performansları da işin içine girince, Ertuğrul hoca gibi bizde elimizde kağıt kalem sahaya çıkacak on birin hesaplarını yapmaya başladık bir hafta boyunca.  Tabi ki sonuçta Ertuğrul hocanın on biri sahadaydı.
Yameogo, Vukan,  sahada Gyasi, Plumain kulübede ve sakat olan yabancılar.. Hafta içinde sakatlanan Guido’in oynayıp oynamayacağı maç günü belli olurken,sağ bekte  sakat olan Caner ve  kart cezalısı olan Erhan’ın yerine  Erkam, stoperde Yameogo Yalçın iklisi..Gerçi 5. Dakikada yediğimiz gol, stoperlerin  hatası mı, ağır oluşlarından mı, ne derseniz deyin ama ben halı sahada oynarken bile böyle ağır ve yavaş olan iki topçuyu stopere koymam.
14’de suskun golcümüz Nadir’in golünü izledik ki, beraberliğe mi sevindik, Nadir’in gol atmasına mı sevindik anlayamadık. Bam başka  bir duygu.  Golcü diye aldığımız ama çok koştuğu ve takım oyunu oynadığı için ( öyle diyorlar ) gol bölgesi hariç sahanın her yerinde gözümüze takılan Nadir’in attığı golden daha basit sanırım 13-14 net gol pozisyonuna girmişiz. Ama dedim ya golcümüz o aralar başka bölgelerden top çıkardığı veya yardım ettiği için o pozisyonlara yetişemedi. Düşünün ya !! 25 orta yapmışız ceza alanının içine, ama sadece 6 tanesinde golcümüz yerinde mevkisindeydi…
Maçın  hakemi Mert Özenge , tam bir profesyonel.  Sanki buraya  bilerek ve seçilerek yollanmış. Pozisyonları çok iyi süzüyor. Gollük  pozisyonlarda atağı başlamadan bir düdükle kesiyor. Görüp de vermediği  penaltı; o kadar gol pozisyonunu atamadık ki, penaltıyı verse ne olur vermezse ne olur diye düşünmeden de edemiyor insan.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.