banner388
banner390
banner410
banner408

Yüzünüzü gençleştirin evliliğinizi kurtarın!

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, boşanmış kadınların yüz gençleştirme operasyonları ile hem özgüvenlerini kazandıklarını hem de boşandıkları eşleri ile barışmaların olduğunu söyledi.

banner269

Yüzünüzü gençleştirin evliliğinizi kurtarın!

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, boşanmış kadınların yüz gençleştirme operasyonları ile hem özgüvenlerini kazandıklarını hem de boşandıkları eşleri ile barışmaların olduğunu söyledi.

04 Kasım 2017 Cumartesi 10:24
Yüzünüzü gençleştirin evliliğinizi kurtarın!

Samsun Haber – Boşanmış olan kadınlar ve erkeklerde estetik yaptırma oranının boşanmamış olanlara göre daha fazla olduğunu belirten FBM Tıp Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Hayati Akbaş, “Genellikle boşanmış olan kadınlar evlilik dönemlerinde doğumlara, kilo alıp vermeye, çeşitli faktörlere bağlı bedenlerinde meydana gelmiş olumsuz değişiklikleri gidermek isterler. Boşanma sonrası vücudundaki şikayetler kadınların gözlerine daha çok batar. O nedenle boşanmış olan kadınlar ve erkekler kilolarına ve bedenlerine daha çok dikkat ediyorlar. Bedenlerinde var olan fiziksel kusurların estetik müdahale ile giderilmesini daha çok talep ediyorlar” dedi.

YÜZ GENÇLEŞTİRME İLE ÖZGÜVENLER YERİNE GELİYOR

Boşanmış olan insanların eskiden yaşanmış olan izlerini ortadan kaldırmak ve yeni bir hayata başlangıç yapmak için yüz gençleştirme ameliyatlarına başvurduklarını ifade eden Akbaş, “Bu nedenle kadınlar ve erkekler boşanma sonrası estetik cerrahlara çok sık müracaat ediyorlar. Yani estetik cerrahların kapısını çok sık çalanlar genellikle eşlerinden boşanmış olanlar ve yeni bir evlilik düşüncesi olan insanlardır. Yüz gençleştirme ameliyatları boşanmış olan kadınlarda en sık yaptığımız operasyonlardan bir tanesidir. Genellikle 40-45’li yaşlardan sonra yapıyoruz. Yüzlerinde meydana gelmiş olan o yılların getirdiği değişiklikler boşanmadan sonra daha çok göze batıyor. Kendilerini rahatsız ediyor ve özgüvenleri yıpranıyor. Özellikle son yıllarda boşanma ameliyatlarının Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de oranları çok artmıştır. Avrupa’da ve Amerika’da yüz gençleştirme ameliyatları çok sık yapılıyor. Özellikle Amerika’da hemen hemen her gün yüz germe ameliyatları olurdu. Bugün de ülkemizde benzer oranlara geldi. Dolayısıyla yaşlandığını düşünen, eski güzelliğini yitirdiğini hisseden ve bu nedenle evliliğinin bittiğini düşünen birçok kadın tekrar eski güzelliğine kavuşmak için yüz germe, gençleştirme ameliyatları için bizlere müracaat ediyorlar” diye konuştu.

AMELİYAT SONRASI EŞLERİ İLE TEKRAR BARIŞANLAR OLUYOR

Yüz gençleştirme ameliyatları ile evliliklerin bile kurtulduğunun altını çizen Akbaş, “Yüz germe ameliyatların sonuçları oldukça güzeldir. Ameliyat sonrası kadınlar özgüvenlerini kazanıyor. Yıllar önce bana 50 yaşında bir öğretmen gelmişti. Kocası ona eskisi kadar güzel olmadığını, çekici olmadığını söylüyormuş ve buda onu rahatsız ediyormuş. Sonucunda da boşanmışlar. Buraya gelip yüz germe ameliyatı olduktan sonra da özgüvenini yeniden kazandı. Bu tür ameliyatlar insanlarda özgüveni arttırıcı, kendine güveni ve psikolojiyi destekleyici gibi önemli boyutları var. Hatta bazen evlilikleri kurtarıyor. Almanya’dan bir hastam gelmişti bana, eşinden boşanmıştı. Kocası bu hastama da eskisi kadar güzel olmadığını söylüyormuş. Hastam ameliyattan 1 yıl sonra bana bir resim gönderdi ve yazdığı not çok dikkatimi çekmişti. Bana ‘hocam çok teşekkür ediyorum. Eşimle tekrar barıştık ve yeniden evlendik. Eşim beni çok seviyor ve eskiden kullandığı kelimeleri kullanmıyor’ demişti. Buda beni çok mutlu etmişti. Yani yüz gençleştirme ameliyatı bir yuvanın kurtulmasında önemli rol oynayabiliyor” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 06.11.2017 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.