banner388
banner390
banner410
banner408

Yatırımcı ve tasarrufçu belediye: Kavak

Kavak Belediyesi... Spordan kültüre, sağlıktan eğitime, parklardan caddelere kadar her alanda yaptığı yatırımlarla bölgenin değerini artırdı.

banner269

Yatırımcı ve tasarrufçu belediye: Kavak

Kavak Belediyesi... Spordan kültüre, sağlıktan eğitime, parklardan caddelere kadar her alanda yaptığı yatırımlarla bölgenin değerini artırdı.

02 Şubat 2018 Cuma 12:07
Yatırımcı ve tasarrufçu belediye: Kavak

Samsun haber - Yerel yönetim bütçeleri içinde yatırım harcamalarının payı önemli bir seviyeye ulaştı. Bunu en akılcı bir şekilde kullanan yerel yönetimlerin başında da Kavak Belediyesi geliyor. Yerel yönetimler içerisinde, son yıllarda yatırımlara ağırlık vererek adından sıkça söz ettiren Kavak Belediyesi, bütçesinin yüzde 48’ini yatırımlara ayırdı. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ilçeye sosyal, kültürel ve sportif değer katacak birçok yatırım kazandırıyor. Kısa sürede çok sayıda tesisi vatandaşın hizmetine sunan Kavak Belediyesi, önümüzdeki aylarda yine birçok açılış yapmaya hazırlanıyor. 

2018’DE DE YATIRIMLARA DEVAM EDECEK!


2017 yılında bütçenin yüzde 48’ini yatırıma harcayarak rekor kıran Kavak Belediyesi, 2018 yılı içinde de cezaevi, doğalgaz, TOKİ ve küçük sanayi sitesi gibi projelerini hayata geçirmek için çalışmalarına start verecek. 


Ulaşım altyapısında da ciddi çalışmalara imza atan Kavak Belediyesi, ulaşımın zor olduğu çeşitli mahallelerde parke, bordür, kaldırım, istinat duvarı gibi cadde ve sokaklardaki yol çalışmalarını tamamlıyor. 

YATIRIMLAR GENİŞLETİLECEK


Kavak İlçesi’ndeki köyleri birbirine bağlayan yol çalışmalarının bölgenin ekonomik refahını artırmaya yönelik olduğuna dikkat çeken Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Çakıralan yolunun açılması da bizim ekonomik kalkınmayı sağlayacağını düşündüğümüz projelerimizdendi. Bu projemizi de hayata geçirdik. Merkez ve köylerimizde yürüttüğümüz fırın çalışmaları devam ediyor. Araç filomuzu daha nitelikli olacak şekilde genişletmemiz daha iyi hizmetler sunmamızı sağladı” diyor.

UYUMLU ÇALIŞMA BAŞARIYI GETİRİYOR


Kavak Belediye Başkanı Sarıcaoğlu, bu çalışmaları uzun yıllar geri kalmış olan Kavak İlçesi için yeterli olmadığının da farkında olduğunu belirtiyor. Tüm bu projelerin sadece Kavak Belediyesi’nin imkanlarıyla gerçekleştirilmesi elbette mümkün değil. Tam da bu noktada Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun bakanlıklarla, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve idari amirlerle yürüttüğü uyumlu çalışmalar, Kavak Belediyesi’nin bütçesinin yetmediği projelerin bile hayata geçmesine ve bölgenin kalkınmasına vesile oluyor. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.