banner388
banner390
banner410
banner408

Ve Şampiyon Kadıköyspor... Tarihi onlar yazarsa olur…

Türkiye Futbol Federasyonu U14 şampiyonasına katılan Samsun Kadıköy Spor Kulübü şampiyon olarak tarih yazdı.

banner269

Ve Şampiyon Kadıköyspor... Tarihi onlar yazarsa olur…

Türkiye Futbol Federasyonu U14 şampiyonasına katılan Samsun Kadıköy Spor Kulübü şampiyon olarak tarih yazdı.

11 Haziran 2017 Pazar 15:46
Ve Şampiyon Kadıköyspor... Tarihi onlar yazarsa olur…

Samsun Haber - Türkiye Futbol Federasyonu U14 şampiyonasına katılan Samsun Kadıköy Spor Kulübü önce 1200 takım arasından son dörde kaldı, ardından da Nevşehir’de düzenlenen turnuvanın dörtlü finalinde İstanbul Albayrakspor’u 4 golle devirerek kupanın yeni sahibi oldu.

O Hoca ‘Yapacağız’ Dedi Ve Yaptı

Takımına büyük emekler veren Kadıköy Spor Kulübü Teknik sorumlusu ve U14 takımının antrenörü Akın Türker, turnuva finallerine gitmeden önce kupayı ne kadar istediklerini anlatmıştı. Ama her ne olursa olsun son dörde kalmanın da başarı olduğunu belirtmişti.

Hedeflerinin sonuna kadar şampiyon olmak olduğunu belirten Akın Hoca şampiyonluğunu 4 nefis golle taçlandırdı. Samsun’u değil bütün Türkiye’yi ayağa kaldıran Akın Türker daha finallere gitmeden şampiyonluk kupasının sinyallerini vermişti.

Samsun Değil, Türkiye Sizinle Gururu Yaşıyor

Finalde İstanbul Albayrakspor’u 4 golle farklı geçen Kadıköyspor, maçın başından beri rakibine üstünlük sağlayarak kendi alanına hapsetti. Rakibin sol tarafını karşılaşma boyunca adeta felç eden Yusuf, yine İlk gölün asistini yaparak izleyenleri büyüledi.

Yusuf’un enfes ortasıyla buluşan ve usta golcüleri aratmayan Arda topu 28. dakikada ağlara yolladı. Ardından 41. Dakikada yine arda topla buluştu ve rakip defansı geçip topu kaleye yollayarak kendisinin ve takımının 2. Golünü kaydetti. Dakika 48 de Muhammet usta işi bir golle takımını 3-0’a taşıdı ve Albayrakspor’un belini tamamen kırdı. Son söz Mete’den geldi. Dakika 52 da golünü atarak skoru 4-0 a taşıdı ve başarıda oda büyük hak sahibi oldu.

Teşekkürler Çocuklar

Atılan golden çok verilen emeklerin yerini bulduğu karşılaşmada iyi oynayan kazandı. Bireysel yeteneklerin de takım kadar ön planda olduğu karşılaşmada kaleci Arda’dan, Yusuf, Mete, Muhammet, Arda, takımdaki diğer oyuncu ve yedek oyuncular, teknik heyete kadar emeği geçen tüm kadroya samsunhaber.com olarak, Samsunlular olarak, hatta Türkiye olarak teşekkür ediyoruz. Bize bu gururu yaşatan bütün teknik heyet ve futbolcuları ayrı ayrı kutlayarak başarılarının devamını diliyoruz.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 12.06.2017 15:16
Anahtar Kelimeler:
SamsunşampiyonSamsunhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan cin 2017-06-12 01:38:15

Öncelikle akın hocamıza Kadıköy camiasına bu çocuklarda emeği geçen anne ve babalara sonsuz teşekkürler Samsun'un gururunu Samsun'un sevincini Samsun'un çocukları yaşattı bizlere teşekkürler koca yürekli sampiyonlar

Avatar
emin karagüzel 2017-06-12 03:04:56

samsunspor kadıköyspor'u örnek almalı, yada akın hoca samsunspor'un başına geçmeli, isteyince ve çalışınca oluyormuş demekki.