banner388

Vahşetin böylesi görülmedi!

Ordu’da sırtı yanmış bir şekilde bulunan köpeği tedavi eden Uzman Veteriner Hekim Mustafa Kanat, konuyla ve köpeğin durumu ile ilgili Samsunhaber.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

Vahşetin böylesi görülmedi!

Ordu’da sırtı yanmış bir şekilde bulunan köpeği tedavi eden Uzman Veteriner Hekim Mustafa Kanat, konuyla ve köpeğin durumu ile ilgili Samsunhaber.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

28 Eylül 2018 Cuma 13:19

Samsun Haber – Yaklaşık iki buçuk hafta önce Ordu’nun Fatsa ilçesinde vatandaşın birisi sırtı yanmış bir köpek bulup Samsun’da görev yapan Uzman Veteriner Hekim Mustafa Kanat’a tedavisi teslim etmişti. Hekim Kanat, Ordu’da sırtı yanmış bir şekilde bulunan köpeğin durumu ile ilgili Samsunhaber.com’a önemli açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 2 buçuk hafta önce Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan bir arkadaşımız bize bu yavru köpeği getirdi. Bize geldiğinde sırtının yarısını kapsayacak şekilde yanık vardı. Vatandaş ise köpeğin sırtındaki yanık kurtlanmış şekilde görmüş ve bize getirdi. Köpeği bulan kişi bu hale nasıl geldiğini bilmiyor ama yanık olduğundan şüphe ediyor. Bizde köpeğin sırtının yandığını düşünüyoruz. Üzerine belki kaynar su dökülmüş veya bir kimyasalın üstüne yatmış ya da üstüne dökülmüş olabilir. Hayvanlar kıvrılıp yatıyorlar ki apartmanların içine veya dışına dökülen deterjanlar bile olumsuz etki yaratabiliyor. İnşallah bilerek yapılan bir yanık değildir. Kimyasal hayvan derisine temas ettiği zaman aynı insan vücudundaki gibi hemen yanık şekilleniyor.

Köpeğimize belli başlı tedaviler uyguladık ve hala tedavisi devam ediyor. 1 hafta sonu tedavisi bitecek ve bize getiren hayvan sever vatandaşa vereceğiz. Köpeği bulan arkadaşımız da sahiplenmek isteyenlerden birine verecek. Şu anda köpeğimizin durumu gayet iyi durumdadır.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 28.09.2018 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Afet çöl 2018-09-28 16:13:47

Mustafa beye getirildiyse emin ellerde demektir.elinize gönlünüze sağlık Allah razı olsun.

Avatar
Afet çöl 2018-09-28 16:16:05

Mustafa beye getiridiyse emin ellerde demektir.Allah razı olsun