banner388

Üreten kadınların buluşma noktası: Amazon Çarşısı

8-10 Mart tarihleri arasında Dünya Emekçi Kadınlar Günü için açılan Amazon Çarşısı ziyaretçileriyle buluştu. Biz de Samsunhaber.com ekibi olarak çarşıyı ziyaret ettik.

Üreten kadınların buluşma noktası: Amazon Çarşısı

8-10 Mart tarihleri arasında Dünya Emekçi Kadınlar Günü için açılan Amazon Çarşısı ziyaretçileriyle buluştu. Biz de Samsunhaber.com ekibi olarak çarşıyı ziyaret ettik.

10 Mart 2018 Cumartesi 14:14

Samsun haber - 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Samsun’da anlamlı bir şekilde anıldı. 8-10 Mart tarihleri arasında düzenlenen Amazon Çarşısı, Çok Amaçlı Salon’da (Eski Büyük Otel) ziyaretçilerini ağırladı. Kıyafetten oyuncağa, tekstilden takıya her şeyin bulunduğu Amazon Çarşısı büyük ilgi gördü. Samsunhaber.com ekibi olarak biz de standlarında ürünlerini sergileyen, emek veren kadınlara mikrofonlarımızı uzattık.

Samsun Valiliği ve Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında becerikli, emek veren, üreten kadınları halkla buluşturmak için hazırlanan Amazon Çarşısı, renkli görüntüleriyle ziyaretçilerine kapılarını açtı. Çarşıyı ziyaret eden Samsun halkının ilgisi, emekçi kadınların da yüzünü güldürdü.

Kadınların kendi el becerilerini konuşturan kadınların buluşma noktası olan ve standlarında ürünlerini satan kadınlar, Samsun’da böyle bir çarşının hep olması gerektiğini ve kendilerini daha çok ön plana çıkarmak istediklerini belirtti. El yapımı bebekler yapanlardan, evdeki kullanmadıkları eşyaları başka eşyalara dönüştürenlere; keçe yapımı portrelerden, ağaç parçalarından oluşan sehpalara kadar bir çok ürünleri sergileyen kadınlar, bugün sona erecek olan Amazon Çarşısı’nda sizleri bekliyor.

Muhabir: Dilek Alabulut

Kameraman: Furkan Koç

Son Güncelleme: 11.03.2018 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.