banner388
banner390
banner410
banner408

Ulaşımda yağmur sıkıntısı…

Samsun’da dün akşam saatlerinde başlayan ve halen yoğun şekilde devam eden yağmur, trafiği de olumsuz yönde etkiledi.

banner269

Ulaşımda yağmur sıkıntısı…

Samsun’da dün akşam saatlerinde başlayan ve halen yoğun şekilde devam eden yağmur, trafiği de olumsuz yönde etkiledi.

10 Haziran 2017 Cumartesi 11:21
Ulaşımda yağmur sıkıntısı…

Samsun Haber – Samsun’da dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağış, halen etkisini göstermeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, cumartesi günü etkili olacak sağanak yağış, pazar günü ise yerini bulutlu havaya bırakacak.

“Ulaşımlar Rötarlı Oluyor”

Samsun’un Yakakent, Alaçam, Bafra ve 19 Mayıs İlçelerinden yağmurlu havanın etkisiyle mecburi gecikmeler olduğu söyleyen 19 Mayıs dolmuş hattı şoförü Murat Dakesoğlu, “Yağmur dün başladı ama halen etkisini göstermeye devam ediyor. Bu bizim işlerimizi olumsuz yönde etkiliyor. Havalar yağmurlu olunca yolcular zamanında durağa gelemiyor. Bir de belirli bir sayıyla kalkış yaptığımız için zamanında kalkamıyoruz. Yağmur yoğun yağdığı için mecburen yollarda yavaş ilerlemek zorunda kalıyoruz. Bu nedenle de ulaşımlar rötarlı oluyor” diye konuştu.

“Biraz daha Dikkat Etmeli…”

Samsun’da yoğun şekilde yağan yağmurun ulaşımı olumsuz yönde etkilemesine değinen dolmuş şoförü Özcan Akoğlu dolmuşçuluk yapan meslektaşlarına önemli uyarılarda bulunarak, “Biz dolmuşçular olarak hava şartları her ne olursa olsun yolcuların ulaşımını sağlamak zorundayız. Yağmurlu havalarda ulaşımı sağlamak biz dolmuşçular açısından normal havalara göre daha zor oluyor. Biz bu havalarda daha dikkatli olmalıyız. Yayalara böyle havalarda öncelik tanımalıyız. Ayrıca trafikte ilerlerken daha yavaş ve dikkatli yol almalıyız. Bu şekilde hareket edilirse hem trafik tıkanmaz hem de kazalara meydan vermeliyiz. Bunu bütün dolmuş şoförü arkadaşlarımdan rica ediyorum” dedi.

Haber: Ekrem BİRCAN  

Son Güncelleme: 10.06.2017 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.