banner388

TÜYAP Bölge Müdürü Seçer Samsunhaber.com’da

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Samsunhaber.com’un misafiri oldu. Haber Müdürümüz Nevin Aydoğan’ın sorularını yanıtlayan Seçer, 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen olan Samsun 2. Gıda Fuarı hakkında bilgi verdi.

TÜYAP Bölge Müdürü Seçer Samsunhaber.com’da

TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Samsunhaber.com’un misafiri oldu. Haber Müdürümüz Nevin Aydoğan’ın sorularını yanıtlayan Seçer, 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen olan Samsun 2. Gıda Fuarı hakkında bilgi verdi.

26 Ekim 2017 Perşembe 18:29

Samsun Haber Samsunhaber.com, Samsun’un ekonomi ve siyaset dünyasının önde gelenlerini ağırlamaya devam ediyor. TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Samsunhaber.com’un ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şencan ve Samsunhaber.com çalışanları ile bir süre sohbet eden Seçer, daha sonra Samsunhaber.com Haber Müdürü Nevin Aydoğan’ın moderatörlük yaptığı programda soruları cevapladı.

Samsun Gıda Fuarı’nın Anadolu’da Benzeri Az Bulunuyor

23- 26 Kasım 2017 tarihleri arasında Tekkeköy’de bulunan TÜYAP Fuar Alanı’nda düzenlenecek olan Samsun 2. Gıda Fuarı hakkındaki bilgiler veren Seçer, fuardan beklentilerini ve fuar hazırlıklarını anlattı. Seçer, “23-26 Kasım tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Samsun 2. Gıda Fuarı, hotel, kafeteryalar ve toptan gıdacıların ziyaretçi olarak geldiği ve toplu tüketim noktalarının tamamının ziyaretçi olduğu bir fuar. Stant açanlar ise yemek fabrikaları ve büyük toptancılar. Bu fuar tamamen profesyonellere hitap eden, ihtisas fuarı olarak yaptığımız bir fuar. Anadolu’da çok nadir yapılan bir fuar. Profesyonellere, toptana yönelik fuarlar Anadolu’da çok az. Samsun olarak bunu başardığımız için gurur duyuyoruz” dedi.

Seçer: “Fuarımız Sayesinde İlk Defa İhracat Yapacak Firmalar Olacak”

Samsun 2. Gıda Fuarı’nın Türkiye’nin yaklaşık 50 şehrine hitap edeceğini vurgulayan Seçer, “Fuara katılacak olan firmalar farklı pazarlara açılma imkanı bulacak. Farklı şehirlerde şubeler sağlayacaklar. Yıllık iş bağlantıları yapabilecekler. Fuarımıza ihracat yapma hedefi ile gelen firmalar da var. Biz de özellikle Gürcistan’dan, İran’dan, Azerbaycan’dan, Irak’tan ve Arap ülkelerinde bazen de Balkanlardan alım heyetleri getiriyoruz. Bu yurtdışı alım heyetlerimiz ihracat potansiyeli olan ülkelerden. Geçen yıl getirdik, bu yıl yine getireceğiz. Yaklaşık 150’den fazla işadamı fuarımıza gelecek. Fuarımızdaki firmaların yeni ürünlerini yeni teknolojilerini inceleyecekler. Belki de hiç ihracat yapmamış firmaların ihracat yapmalarına yol açacağız” şeklinde konuştu.

Seçer: “Fuarlarımız Yayınlarınız Sayesinde Hedef Kitlelerine Ulaşıyor”

Söyleşinin sonunda Samsunhaber.com’a da teşekkür eden Seçer, “Sizin yayınlarınız çok önemli. Daha önceki fuarlarda da bize hep destek oldunuz. Doğru içeriği doğru kitlelere ulaştırdınız. Bu fuarların neyi hedeflediğini, neyi anlatmak istediğini sizin yayınlarınızdan öğrenildi. Ben çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber: Nevin AYDOĞAN -  Yasir BABA

Kamera: Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 26.10.2017 18:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.