banner388

Türkiye’nin tatları Samsun’da

Türkiye’nin 70 ilinin yöresel ürünleri ve tatları Atakum’da Samsunlu vatandaşlarla buluşuyor.

Türkiye’nin tatları Samsun’da

Türkiye’nin 70 ilinin yöresel ürünleri ve tatları Atakum’da Samsunlu vatandaşlarla buluşuyor.

14 Ekim 2017 Cumartesi 17:48

Samsun Haber -  Samsun’un Atakum ilçesinde Banda Aceh Parkı’ında düzenlenen fuarda Türkiye’nin 70 ilinin yöresel tatları ve ürünleri Samsunlu vatandaşlarla buluşuyor.

Atakum Belediyesi’nın desteklediği fuar Ondokuz Mayıs Üniversitesi öğrencileri Ferhat Güneş ve Fatih Avcı tarafından organize ediliyor. 11 Ekim 2017 tarihinde açılan Yöresel Tatlar ve Ürünler Fuarı 22 Ekim 2017 tarihine kadar sürecek. Fuarı ziyaret edecek olan Samsunlu vatandaşlar, Hatay’ın künefesinden Erzurum’un cağ kebabına, Afyon’un sucuğundan Amasya-Merzifon’un elma ekşisine, Trabzon’un tereyağından İzmit’in pişmaniyesine kadar birçok ürünü tatma fırsatı bulacak.

Türkiye’nin farklı illerinden Fuara katılmak için gelen fuar katılımcıları, Samsunlu vatandaşların fuara gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını söyledi. Samsunhaber.com’a konuşan katılımcılar, Samsun halkının kendilerine karşı sıcak ve samimi davrandıklarını ve fuara ilgi gösterdiklerini ifade etti.

Haber: Yasir BABA

Kamera: Hüseyin Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 14.10.2017 17:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.