banner388
banner390
banner410
banner408

Tepki çekecek görüntü!

Anakent İş Merkezi’nde tepki çekecek görüntü. Tuvaletin girişi Ay-yıldız desenli paravanla kapatılmış durumda.

banner269

Tepki çekecek görüntü!

Anakent İş Merkezi’nde tepki çekecek görüntü. Tuvaletin girişi Ay-yıldız desenli paravanla kapatılmış durumda.

18 Eylül 2017 Pazartesi 18:21
Tepki çekecek görüntü!

Samsun Haber 13 Eylül 2017 tarihinde Samsunhaber.com tarafından gündeme getirilen ve terk edilmiş görüntüleri ile dikkat çeken Anakent İş Merkezi’nde başka bir detay daha dikkat çekti.

Samsun’un İlkadım ilçesinde Kazım Paşa Caddesi üzerinde bulunan Anakent İş Merkezi’nin zemin katında bulunan ve şu anda kullanılmayan erkek tuvaletinin girişi üzerinde Türk Bayrağı’nın simgesi olan Ay-Yıldız desenli paravanla kapatılmış durumda.

İçinde bulunan düğün salonunun taşınmasının ardından eski günleri mumla arayan Anakent İş Merkezi’nde birçok dükkan boş vaziyette. Gün içinde pek kimsenin uğramadığı iş merkezinde bulunan umumi tuvaletlerde zaman için atıl durumda kaldı. Uzun süredir kullanılmadığı bilenen tuvaletin girişinin kim tarafından Ay-Yıldız desenli paravanla kapatıldığı bilinmiyor.

Haber: Yasir BABA - Furkan KOÇ

Son Güncelleme: 19.09.2017 16:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.