banner388
banner390
banner410
banner408

SP Samsun’dan flaş açıklamalar

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, erken seçim süreci ve Yusuf Ziya Yılmaz’ın istifasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

banner269

SP Samsun’dan flaş açıklamalar

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, erken seçim süreci ve Yusuf Ziya Yılmaz’ın istifasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

27 Nisan 2018 Cuma 10:53
SP Samsun’dan flaş açıklamalar

Samsun haber - Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, Samsunhaber.com’a çok özel açıklamalarda bulundu. Saadet Partisi için Nuh’un gemisi diyen Başkan Armutçu, binenler kurtuluşa erecek dedi.

“BİNENLER KURTULUŞA ERECEK”

Başkan Armutçu yaptığı açıklamada “Bizim siyasetimiz hak batıl mücadelesi olarak devam edecektir. Saadet Partisi olarak ilkemiz kutuplaşmalardan uzak ülkenin kurtuluşu ekseninde çekim merkezi oluşturmaktır. Ötekileştirmeden her kesin inancını rahatlıkla savunabileceği, itirazlarını dile getirebileceği, savaşlardan uzak kardeşçe yaşanabilir bir Türkiye hayali ve arzusudur. Söylemlerimiz ve duruşumuzdaki istikrar halk tarafından bir umut olmuş ve girilen kaostan çıkışın saadet iktidarında olacağını anlamıştır. Bu gemi Nuh’un gemisidir. Binenler kurtuluşa erecektir” diye konuştu.

“SEVİLİP SEVİLMEDİĞİ AŞİKAR”

Yusuf Ziya Yılmaz’ın istifasını ve aday adaylığını değerlendiren Başkan Armutçu, “Sayın Yusuf Ziya Yılmaz’ın 19 yılı aşkındır yürüttüğü Belediye Başkanlığı görevi süresince Samsun halkı tarafından sevilip sevilmediği aşikardır. Samsunumuza kazandırdıkları ve kaybettirdikleri de açık bir şekilde görülmektedir. Tramvay, köprüler ve çevre düzenlemelerde eksikliklerine rağmen başarılı buluyorum. Lakin; Alt yapı, çarpık kentleşme ve yeşil ile maviye olan nefretini de kınıyorum. Samsunspor ile alakalı yıllardır sessiz kalışı bana göre çıkmazlarıdır. Geçmişiyle alakalı yaptığı hizmetler ve hezimetleri, günahı ve sevabı kendi vicdanına kalsın. AK Parti’den aday adaylığına ise; ben bunu manidar olarak görüyorum. İmar ve İskan Bakanlığı arzusu, seçimlere girmesine gerek yok. Zor bir ihtimal olsa da başkanlık AKP kontrolüne geçerse başkanın kararına göre koltuk verilirdi. Sonuç olarak hayırlı olsun. Gerisini AK Parti kurulları değerlendirip karar vereceklerdir” diye konuştu.
 

Son Güncelleme: 27.04.2018 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.