banner388

“Sokağa tükürmeye ceza gelmeli”

Samsunlu vatandaşların herkesi ilgilendiren ortak bir sorunu var. Vatandaşlar sokağa tüküren, sigara izmariti atan veya sokağı kirletenlere ceza işlemi uygulanmasını istiyor.

“Sokağa tükürmeye ceza gelmeli”

Samsunlu vatandaşların herkesi ilgilendiren ortak bir sorunu var. Vatandaşlar sokağa tüküren, sigara izmariti atan veya sokağı kirletenlere ceza işlemi uygulanmasını istiyor.

25 Ekim 2017 Çarşamba 18:31
“Sokağa tükürmeye ceza gelmeli”

Samsun Haber –Samsunlu vatandaşlar, ortak sorunlarına yetkililerden destek bekliyor. Çünkü sokağa çıkıp yürüyen her birey, tükürükten, yere atılan sigara izmaritinden ya da çöplerin sokağa atılmasından şikayet ediyor. Bunun da Samsun'un ortak sorunu olduğunu söylüyor.

“Gözümüze bakarak tükürüyorlar”

Samsun’da ve Türkiye genelinde her bireyin sürekli denk geldiği bir sorun olan sokağa tükürme vakalarının artık çözüme kavuşturulması gerektiğini savunan Samsunlu Seda Yiğit, “Biz Samsunlular olarak önce Samsuna ardından da Türkiye’mize sahip çıkmalıyız. Yıl 2017 halen insanlar sokağa tükürüyor, yerlere sigara izmariti atıyor. Bu Avrupa’nın hangi yerinde yapılıyor. Bunun adı iğrençliktir. Karşıdan geliyor, gözümüzün içine bakarak yere tükürüyor. Birde hiç birşey yapmamış edasıyla geçip gidiyor. Aynı şey sigara içen vatandaşlar için de geçerli. Yahu sigaralarınızı içtikten sonra yerlere atmayın. Temizliği yapan işçiler veya kurum da bir yere kadar yetişiyor. Biz tükürmesek, kirletmesek onlar da çevre temizliğine daha rahat yetişir. Bunu yapan vatandaşlara ayrı ayrı ceza yazılmalı. Bakın o zaman her şey daha normale dönmüyormu. Yetkililerin bu konuda bize destek vererek sorunumuza yardımcı olmasını bekliyoruz. Bildiğimiz kadarıyla 493 TL sokağa tükürmenin cezası var. Artık bu ceza uygulanmalı” diye konuştu.

Haber: Ekrem BİRCAN

Son Güncelleme: 26.10.2017 09:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-10-26 08:56:00

Buna gelene kadar hangi ceza uygulanıyor acaba ? Nasıl olsa af çıkıyor ödeyen dürüst vatandaş ödediğiyle kalıyor.

Avatar
deniz 2017-10-25 22:10:07

SOKAKLARI İŞGAL EDENEDE KESİLSİN.Sokaklar nedi caddeler bahçeler
otopraklar heryer işgal altında,Cezamı kesiliyo,diyolarki biz o cezaları iki ma
dan alıyoz,Atakum sahil işgalcileri,Mahkeme kararı 2011 senesinden beri bele
diye yazıyorki ceza kestik.Çok iyi ben Cumhuriyet meydanını işgal edeyim siz
ceza kesin senelerce çörekleneyim.Şuan şenlik var atakum sahilinde bahçemi
ze sahne kurulu yıkılıyo heryer,cevap verildi kapalı diye rapor tutulmuş beledi
yeler,sokaklara bahçelere,Davetli tüm halk açık alanda canlı müzik,denizevleri
214 sokak bedeva duyurulur

Avatar
onur 2017-10-26 13:08:54

yakında fakirlikden öleceksiniz, hala neyin fantezini yapıyorsunuz, okadar pisikolojiniz bozulmuşki nelerle uğraşır hale gemişsiniz.