banner388

Sıra Burada...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, il genelindeki yaptığı tabela temizliği ve dış cephe kaplama işinde sıra Cumhuriyet Caddesi’ne geldiğini söyledi.

Sıra Burada...

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, il genelindeki yaptığı tabela temizliği ve dış cephe kaplama işinde sıra Cumhuriyet Caddesi’ne geldiğini söyledi.

01 Mayıs 2017 Pazartesi 13:12
Sıra Burada...

Samsun HaberSamsun’un 2019 vizyonu hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İstiklal Caddesi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki tabela temizliği ve dış cephe kaplama işlerinden sonra sıranın Cumhuriyet Caddesi’ne geldiğini ifade etti.

SIRA CUMHURİYET CADDESİ’NDE

Başkan Yılmaz, “Samsun’daki bütün yere dokunacağız. Evimizi süsler gibi süsleyeceğiz. Şimdi sıra Cumhuriyet Caddesi’ne geldi. Cadde boyunca Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne kadar kent estetiği için binalarını kaplayacağız. Bu caddeyi de olimpiyatlara kadar değil, 2019 yılına kadar yetiştireceğiz” dedi.

SAMSUN’DA BOYASIZ VE SIVASIZ EV KALMAYACAK

2019 yılına kadar Samsun il sınırları içerisindeki anayollardaki sıvasız, boyasız bütün binaların düzeltileceğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Terme’nin Akçay il sınırından Yakakent’in Kanlıçay sınırına kadar yaklaşık 200 kilometrelik bir yolda sıvasız, boyasız binaları olimpiyatlara yetiştiremeyiz ama 2019 yılına kadar bitirmeyi planlıyoruz. Ama olimpiyatlara kadar Samsun-Çarşamba Havalimanından 19 Mayıs ilçesindeki Kuş Cenneti kavşağına kadar olan yeri bitirmeyi planlıyoruz. Bu yol güzergahında ruhsatsız, çıkma katlar, boyasız, sıvasız bütün yerleri temizleyeceğiz. Ankara yolu üzerindeki Ada köprüsünden şehre girinceye kadar yerdeki kesimleri de aynı şekilde yapacağız. Birde Batıpark’ın karşısında Cedit, Karasamsun mevkiindeki o yamaçtaki binaların tümünü içinde bulunduğu görsel çirkinlikten kurtarmaya dönük sıvama, boyama ve yeni bir estetik kazandırma uğraşımız var. Samsun – Amasya il sınırına kadar devlet yolu kenarındaki bütün yapıların yani tesis ve konutların cephe ve çevre peyzajlarının yapılarak estetik kurul kararları ile birlikte görsel disiplin altına alınması sağlanacak” diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.05.2017 15:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.